2777
2789

من خودم چند ساله شاغلم تایم کاریم تا ۲ هست

تو کارای خونه هم غیر از غذا درست کردن کار میکنم تا حدودی

الان دو هفته میشه خودش میره سرکار 

منم میام خونه ناهارمو درست میکنم خونه رو اشپزخونه هم مرتب میکنم 

بعدش که حرفی میشه میگه تو چیکار میکنی اینا مگه کاره تو میکنی 

خب به چه مگه من کوزتم!

امروز صبحم داشت میرفت بیرون کار داشت منم گفتم اگه ظرفارو نشستی نرو مگه نمیگی اینا کار نیست خودن انجام بده بعدش برو

چیکار کنم اصلا کارام به چشم نمیاد!

دیکه خونه غیر از آشپزی و بشور و بساب چیکار داره ک من انجام نمیدم 

خودمم نامزد دارم واس اونم باید وقت بزارم خب

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

من توام یا تو منی 😶وقتی این حرفا رو زد من دیگه دست به هیچی نزدم قبلش عین پروانه دورش میچرخیدم ولی و ...

همون دیگه 

منم شاغلم تو خونه بیکار که نخوابیدم پا به پاش بیرون کار میکنم ولی من خودم چون حساسم نمیتونم خونه رو نامرتب ببینم

گلم دستت درد نکنه . آدم هر جا زندگی میکنه باید کار کنه ایشون باید تقسیم وظایف کنه اینجوری نشه . بقیه کلفت و کنیز نیستن خانواده هر کی یه مسولیتی داره  بهشون بگو تقسیم وظایف کنن مشکل حل شه 

همین ظرف شستن خیلی کار بزرگیه بنظرم 

بایر ببینن دیگه ‌

من الان پسر ده ساله م وطیفه تا کردن لباسها جمع کردن رختخواب ها بردن زباله داره

دختر شش ساله آب دادن گلها و گردگیری رو داره 

خیلی هم دوست دارن 

همون دیگه منم شاغلم تو خونه بیکار که نخوابیدم پا به پاش بیرون کار میکنم ولی من خودم چون حساسم نمیتون ...

حساس نباش دست به هیچی نزن بزار بفهمن که تو وظیفه ای نداری قدرنشناسی تا مغز استخوان آدم و میسوزونه 

گلم دستت درد نکنه . آدم هر جا زندگی میکنه باید کار کنه ایشون باید تقسیم وظایف کنه اینجوری نشه . بقیه ...

اره منم نمیگم که کار نمیکنم ولی وقتی کار میکنی و باز هم حرف میشنوی زشته منم نمیتونم ۰ تا ۱۰۰ کارارو انجام بدم 

خیلی خوبه اینطوری ک تقسیم وظایف کردین