baby_wolf مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 1000 عنوان یک عدد روانیه شکاک حسود هستم💔 108 بازدید | 7 پست چجوری درمان کنم ؟ کسی یه روان شناس میشناسه که کمکم کنه؟ صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌 1403/06/16 | 00:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ki000 عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 81 پارانویید داریانلاین بدرد بخور نیست باید حضوری تو شهرتون بگردی یدونه خوابشو پیدا کنی
زهراگلی86 عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 1608 باید رو خودت کار کنی هر وقت حس حسادت میاد سراغت به این فکر کن که خدا آدم حسود رو دوست نداره چون فقط حسادت نیست دنبالش کلی مورد دیگه هم پیش میاد
baby_wolf مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 1000 پارانویید داریانلاین بدرد بخور نیست باید حضوری تو شهرتون بگردی یدونه خوابشو پیدا کنی ممنون صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌
baby_wolf مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 1000 باید رو خودت کار کنی هر وقت حس حسادت میاد سراغت به این فکر کن که خدا آدم حسود رو دوست نداره چون فقط ... حسادت دارم به یه دختر چون معشوقه کسی که دوسش دارم هست شاید بچگونه بنظر بیاد ولی اسمشم که بیاد مردم از درد به هم میپیچه اعصابم داغون میشه نمیخام عذاب بکشم دلم واسه خودم میسوزه صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌
baby_wolf مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 1000 معدم+ صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌
زهراگلی86 عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 1608 حسادت دارم به یه دختر چون معشوقه کسی که دوسش دارم هست شاید بچگونه بنظر بیاد ولی اسمشم که بیاد مردم ا ... دیگه بدتر ،چرا میخوای مانع بشی ،
baby_wolf مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 1000 دیگه بدتر ،چرا میخوای مانع بشی ، مانع نشدم حتی بار ها خواستم کمکش کنم که بهش برسه اما خودش میگه نمیخوامش اما من از رفتاراش میفهمم که بهش فک میکنه صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن،شاید دلم برای آدم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اونموقع داشتم چرا. خیلی🙂🤌