2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من موهام خوبه ژنتیک دلیل اصلیشهاما برس چوبی و روغن زدن بعد از حموم و استفاده از کرم مو خیلی کمک کنند ...

برس چوبی مارک خاصی دارید؟

چه روغنی بعد حمام میزنید به موهاتون؟

بی زحمت مارک کرم مو رو هم بگو عزیزم 

به نظرم ژنتیکیه خیلی ربطی به رسیدگی نداره

مامانم از وقتی یادمه شامپو تخم مرغی داروگر میزنه😅میگه هیچی دیگه به سرم نمیسازه.اینقدر موهاش خوشحالت و پرپشته. منم مثل مامانمم ولی موهام فره

خواهرم ژن عمه ها رو به ارث برده متضاد ماست😅

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

مکمل های مو مثل زینک و بیوتین خیلی برای رشد مو و ضخیم شدنش خوبن این تجربه منه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

نه کلا یه شامپو استفاده میکنمشما روغن تراپی دارید؟بعد حمام روغن یا محصول خاصی استفاده میکنید؟

نه فقط‌ مراقبم آهنم کم نشه خیلی هم نمی بندمشون نحوه شستنم خیلی مهمه که به جنس مو و پوست سرتون بستگی داره 

برس چوبی مارک خاصی دارید؟چه روغنی بعد حمام میزنید به موهاتون؟بی زحمت مارک کرم مو رو هم بگو عزیزم

روغن نارگیل میزنم.برس چوبی اصل باشه دیگه مارکش فرقی نداره

کرم مو نچرالن حاوی پروتئین شیر

دوستم روغن آرگان میزنه خیلی خیلی راضیه

به نظرم ژنتیکیه خیلی ربطی به رسیدگی ندارهمامانم از وقتی یادمه شامپو تخم مرغی داروگر میزنه😅میگه هیچی ...

مو خیلی تو زیبایی موثره واقعا

من موهام فر و خشکه  بخاطر همون دنبال راه چاره ام😂