2777
2789

تولدمه ولی انگار ن انگار دلم پره 

مادر پدرم دارن جدا میشن این برام مهم نیست هرچند سخته چون بودن و نبودن بابام سود نداره هنوز نبودش بهتره انگار دلیل هست برای حرفم 

حالا نفقه گذاشتیم اجرا من خودم باید برم حرف بزنم احتمالا دادگاه و شورای حل اختلاف این به کنار استرسش 

استرس این دارم که شاید یه مدت مجبور باشیم بریم خونه مادربزرگم زندگی کنیم که رفت و آمد داره هرروز و من خجالتی هستم و حس بدی دارم کاش زودتر طلاق میگرفتن و یا خونه رهن میکردیم یا این خونه میشد مال خودمون بابام می‌رفت 

نمی‌دونم امتحان دارم میشم یا چه حکمتی داره ولی کم آوردم گاهی فکرای بدی به سرم میزنه     

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

سخت نگیر عزیزم.روزای سخت میگذره ،به خودتون فرصت بده جاتون رو پیدا میکنید ،دل گنده شو اصلا ،میگذره ایشالا خوب تموم میشه ،

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
2801