2777
2789
عنوان

اینم نبود❗

| مشاهده متن کامل بحث + 2907 بازدید | 50 پست

من خودم گاهی وقتایی که استرس میگیرم بدنم و عضله هام انگار میگیرن...یه دوش آبگرم میگیرم آروم میشم و خیلی بهتر میشم.

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زندگی رو زیاد جدی نگیرید...این چیزیه که خودم هر چندوقت یه بار به خودم میگم...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بله متاسفانه از این لحاظ هیچ آرامشی ندارم

اگه اعصاب نیس و همه چی منفی بوده پس از استرس استرس گاهی باعث درد ب عصب ها میشه یه دکتر برا استرست برو و اگه این جواب داد پس برااین اگه ن ک باز پیگیری کن انشالله حل بشه

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

تو روز فعالیت بدنی دارید؟؟اگه نه پیشنهادی ورزش کردن و پیاده رویه اگه دیدید بهتر شدید از بی تحرکی و فکر و خیاله

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بله این ندونستنه کلافه کننده اس ولی از یه آدم که اندازه کل سنش درد داره و دردش و میدونه بهتون بگم که ...

بله درسته ولی ندونستن هم فرقی به حالم نداره و بدتر فکرم رو درگیر میکنه

مچکرم🌹

کاربر آقا.  abzarek.ir/service-p/msg/2290694

من خودم گاهی وقتایی که استرس میگیرم بدنم و عضله هام انگار میگیرن...یه دوش آبگرم میگیرم آروم میشم و خ ...

نه وضع من حاد تره ابدا با دوش و... دردام آروم نمیشه

بله درسته ولی ندونستن هم فرقی به حالم نداره و بدتر فکرم رو درگیر میکنهمچکرم🌹

بهش فکر نکنید هر چی فکر کنید دردها بیشتر میشن 

خواهش میکنم 

به قول ترکا ساغلیق اولسون 🌷

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

نه وضع من حاد تره ابدا با دوش و... دردام آروم نمیشه

نمیتونید یه مدت کاراتون رو ول کنید و برید مسافرت...استراحت...خوشگذرونی...چیزی...کلا از زندگی روزمره ای که دارید فاصله بگیرید؟

زندگی رو زیاد جدی نگیرید...این چیزیه که خودم هر چندوقت یه بار به خودم میگم...

والا من بخاطر درد گردن از دیروز دارم عذاب میکشم 

به سختی رانندگی میکنم

میشنم درد میکنه 

دراز میکشم درد میکنه 

میخوام بخوابم درد میکنه 

زندگی رو ازمون گرفته😅

والا من بخاطر درد گردن از دیروز دارم عذاب میکشم به سختی رانندگی میکنممیشنم درد میکنه دراز میکشم درد ...

من چند ماه پیش پسر دختر عموم یه بدن درد عجیبی گرفت...از یکی دو ماه قبل عید....یعنی هر دکتری میبردن نمیدونستن مشکلش چیه....همه جای بدنش درد می کرد ..اصلا نمیشد به هیچ جای بدنش دست زد...سرباز بود توی قم ...یه سرمای بدی اون موقع اومده بود قم خیلی سرد شده بود...هر جور دکتر و آزمایشو ام آر آی که بگید انجام داد..چند ماه درگیر بودن حتی پاشو فکر کنم عمل کردن نمونه مغفز استخوان برداشتن کلی این ور اون ور...آخرش فهمیدن کمرش آب آورده...دارو گرفت خدارو شکر خوب شد...تاسفاته بعضی مریضیا پیدا کردن علتش یه کم طول میکشه...ان شالله که شما هم مشکلتون زود تر تشخیص داده بشه و خوب بشید

والا من بخاطر درد گردن از دیروز دارم عذاب میکشم به سختی رانندگی میکنممیشنم درد میکنه دراز میکشم درد ...

تشک و بالشتتون استاندارده؟ستون فقرات باید موقع خواب تو وضعیت مناسبی باشه...بالشت نباید انقدر بلند باسه که سر بالا بیاد نه اونقدر کوتاه که سر پایین تر از ستون فقرات قرار بگیره...وگه به پشت میخوابید زیر زانوتون بالشت بذارید به پهلو هم که میخوابید بین زانو ها بالشت بذارید