2777
2789
عنوان

خانوما ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 29 پست
اصلا تشک چیه کلا من میگم تو که این همه باهاش ارتباطی نداشتی الان چرا داری بخاطر تشک بحث میندازی اصلا ...

ببین به مادرت بگو من الان ۳ ، ۴ ساله عروسی کردم یه بارم از لحاف تشکام استفاده ای نکردم ، بگو میخوای سر یه تشک دخترتو بده کنی تو خانواده شوهر ، بگو میخوای سر تشک دعوا بندازی طلاقمو بدن ؟ بگو چی میخوای ، اینا رو بگی مامانا ول میکنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
خداراشکر که خودت خیلی عاقلی

کلا هیچ ارتباطی ندارنا ولی خب مامانم خیلی دنبال اینه بقیه چی میگن الان هعی به بابام میگع اینو بگیر اونو بگیر 

ی وقت وقتی میان خونش نگن مامانت اینا چیزی نخریدن 

منم میگم بیخود کردن چیزی بگن چون ما کل سرمایمون ی شبه به باد فنا رفت 

و سه ساله تو عقدم گفتم فعلا با این اوضاع من ن سرویس چوب میخوام ن مبل بذار بقیه جور شع برم سر خونه زندگیم بعد کم کم 

اونجا اگه بخوان حرفی هم بزنن دهن منم بازه که شما هم چیزی نخریدین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درسته زشت بوده ولی بقران بنظر من ارزش ندارهولی مامانم یاد گرفته هعی میگه اخلاق تو بده غر غر میکنی نم ...

اونقد این تشکهای بمونن توکمد واستفاده نکنی وجاگیر باشن برات یروز فکر میکنی چرا اینقد درگیر تشک بودیم ودعوا واسترس میکشیدی

ببین به مادرت بگو من الان ۳ ، ۴ ساله عروسی کردم یه بارم از لحاف تشکام استفاده ای نکردم ، بگو میخوای ...

مامانم همیشه احساسی و عجول فکر میکنه هیچوقت منطقی پیش نمیره الان بگم میگه تو جلو منو میگیری نمیذاری بگم 

اخرشم گفتم این گوشی زنگ بزن بگو ده تا بده ولی من به فکرتم میگم ی تشک چیه که میخوای زنگ بزنی بی ابرویی کنی 

داد داد نداد هم بدرک 

بعد باز میگه ن به من ربطی نداره تو جلو منو میگیری 

تازه مامانم خبر نداره که میخواد فقط دوتا بالشت بده😂😂😂😂😂😂اینو نمیدونم چ غلطی کنم

با شوهرت صحبت کن اگه اوم عاقل و منطقی ایه [اگه نه با بابات ] 

بگو بیا نزاریم این چیزای الکی زندگیمونو تلخ کنه 

تو هوای اونورو داشته باش من اینورو 

خودتون سر همش کنید بره لازم نیست خانواده ها صفر تا صد جریانو بدونن 

اون از طرف خودش ب تو خبر بده تو از سمت خودتون به شوهرت 

جاهایی ک مشکل هست رو خودتون حل و فصل کنید بعد به خانواده ها نتیجه نهایی و بگید ک باهم درگیر نشن

اونقد این تشکهای بمونن توکمد واستفاده نکنی وجاگیر باشن برات یروز فکر میکنی چرا اینقد درگیر تشک بودیم ...

افرین هم خود مامانم همه ی تشکاشو داد به خیریه رفت ده تا گرفت که الان دوتاشو میخواد به من اصلا الان کع دارم فکر میکنم خودشم فکر کنم سه تا میخواد بده داداشم

البته داداشم هنوز ۱۷سالشه بچه اس

ولی من خسته شدم از هرچی رسم و رسومه بیزارم همش ترس دارم هرچی بیشتر بریم هعی بگن این رسمه اون رسمه سر همینا بحثا بالا بکشه من واقعا دیگع تحمل این همه غم و ندارم و مشکلم اینه لالم نمیتونم حرف بزنم یکم خجالتیم 

نمیتونم الان برم بگم دوتا که کمه😣

مامانم همیشه احساسی و عجول فکر میکنه هیچوقت منطقی پیش نمیره الان بگم میگه تو جلو منو میگیری نمیذاری ...

بگو آره جلوتو میگیرم چون داری زندگیمو داغون میکنی چته سر یه تشک دعوا راه میندازی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
کلا هیچ ارتباطی ندارنا ولی خب مامانم خیلی دنبال اینه بقیه چی میگن الان هعی به بابام میگع اینو بگیر ا ...

انشالله خوشبخت بشی عزیزم 

من ۲۰ ساله ازدواج کردم یه کوهی رختخواب دارم تو این ۲۰ سال از اینا هیچ استفاده ای نکردم گوشه اتاقن. حتی تو کمد دیواری هم جاشون نمیشه😂 

هیچوقت وسیله اضافی و دست و پا گیر نخر 

با شوهرت صحبت کن اگه اوم عاقل و منطقی ایه [اگه نه با بابات ] بگو بیا نزاریم این چیزای الکی زندگیمونو ...

اتفاقا به همین فکر کردم که بگم دوتا بالشت کمه هر تشک دوتا بالشت میخواد ی جوری تو به مامانت بگو ی وقت دلخوری پیش نیاد حالا یکی دوتا تشک دیگه هم اضافه کنه

انشالله خوشبخت بشی عزیزم من ۲۰ ساله ازدواج کردم یه کوهی رختخواب دارم تو این ۲۰ سال از اینا هیچ استف ...

هعی میگه مهمون مهمون بابا کی میخواد بیاد خب ۴تا تو میدی دوتا هم اون ۶تا دیگه بسه ما کیو داریم اصلا

تو رو قران برام دعا کن زود همه چی اوکی شه من برم فقط بخدا خسته شدم افسرده شدم دق کردم

هعی میگه مهمون مهمون بابا کی میخواد بیاد خب ۴تا تو میدی دوتا هم اون ۶تا دیگه بسه ما کیو داریم اصلاتو ...

هیچکس خونه تازه عروس دوماد شب نمیمونه😐

لحاف تشک واسه چیتونه اخه 

ما خودمون روش میخوابیم😂اتاق گرمه

هیچ مصرف دیگه ای نداره 

هعی میگه مهمون مهمون بابا کی میخواد بیاد خب ۴تا تو میدی دوتا هم اون ۶تا دیگه بسه ما کیو داریم اصلاتو ...

نگران نباش گلم انشالله همه‌ چی به خوبی و خوشی پیش بره 

همین که خودت اینقد درکت بالاست و خانمی کافیه

اسی تو رو خدا این چه حرف چرتیه الان مادرشوهر من سه دست داده خانواده خودمم ۵ دست همشون رو چپوندم تو ک ...

مامانم ندیده نیست ولی با مادرشوهرم لجه که اونم کلی مسئله هست که حق میدم ولی خب اینو ن

بعضیا مریضن مادر شوهر من گیر داده بود کاسه روحی بخره لوازم حموم و بزاربم توش نشکن فامیل بدیم صد دفه ...

آخی عززیزم فدات شم غصه نخور 

انشالله حل شه توم با باخانواده خودت صحبت کن

شوهرتم باخانواده خودش ک سنگ نندازن بخاطر جهاز واسباب

😍🥲یه دخترخنگ مهربون