2777
2789

رتبم خوب نشده ولی بازم بهتره از هیچی میخام انتخاب رشته کنم توروخدا برام دعا کنید ک بتونم خوب انتخاب رشته‌کنم حداقل یه چیزی بیارم. خرجمم مجبورم رفتم دانشگاه خودم دربیارم💔

هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خودم میکنم. دلم نمیاد از مامانم پول بگیرم

بحث دل اومدن یا نیومدن نیس رتبم جوری نیس ک بشینم سرخود یه چی وارد کنم باید یکی ک بلده بزنه حداقل یه چیزی بیارم

هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی
چند شدی چی میخوایی بخونی

۳۶هزار تجربی منطقه ۳

ب پیرا پزشکی علاقه داشتم ولی رتبم بد شده نمیشه بیارم حالا نمیدونم چیو اول بزنم

انشاالله بهترینا دربیاد واستقشنگ تو یه کاغذ بنویس اسم رشته و شهر و تیپ دانشگاهش رو و شرایط خوابگاه ب ...

ممنونم

اره همین کارو میکنم

عزیزم رتبه و رشته  تو بگو شهرهای مدنظرتم بگوو

اول بشین

رشته هارو براساس علاقت اولویت بندی کن

دوم شهرهایی ک میخای بری 

مثلا اولویت اولت  تهران

بعد  اراک 

رشته هارو براساس سوابق میزنی یا ازمون؟

من یگانم دختر ته تغاری تابستون متولد83 دانشجو و پشت کنکوری 👀📚کاربری شهریورجانان و راحیل31320 هسدم  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  
۳۶هزار تجربی منطقه ۳ب پیرا پزشکی علاقه داشتم ولی رتبم بد شده نمیشه بیارم حالا نمیدونم چیو اول بزنم

منم ۳۲ هزار مشاور بهم گفت فکر پیراها رو نکن فقط بهداشت اونم آزاد

خدایا کمکم کن💔
۳۶هزار تجربی منطقه ۳ب پیرا پزشکی علاقه داشتم ولی رتبم بد شده نمیشه بیارم حالا نمیدونم چیو اول بزنم

عزیزم کارنامت میتونی واسم بفرستی تراز و رتبت حتما قید شده باشه میتونم بهت کمک کنم

عزیزم رتبه و رشته تو بگو شهرهای مدنظرتم بگوواول بشینرشته هارو براساس علاقت اولویت بندی کندوم شهرهای ...

من اصن تهرانی نیستم طرفای جنوب غربیم

۳۶هزار منطقه ۳تجربی

والا پیرا هدفم بود ک نمیارم الان موندم چیو اول بزنم

2801