2777
2789

من خودم باعثش شدم همونایی ک زدن میخام خودکشی کنم منم مث شما بودم آسیب دیدم 

الانم دیگ سلامتی کاملم حتی بعد یکسال برنگشته خسته شدم انقد دکتر رفتم گاهی میگم حیف من عمرم رفت .ینی خوب نمیشه دیگ کامل حتی ازدواجم نکردم ناقص شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه قرصی خوردید

پرانول استامینوفن چندین قرص قرو قاطی خیلی قرص قوی نبودناا 

قبلش سلامتی کامل داشتم اینا نمیدونم چ کردن با من تعداد زیاد بود بافت معده م آسیب دید انقد پشیمونم حد نداره 🤦‍♀️

ورم معده چی؟قبلا انقد تاپیکش زدم‌کلی دمنوش امتحان کردم ی مدت کاملا خوب بودم اما بازم نخای پرهیز کنی ...

من نمیدونم درست اطلاع دارم یا نه

اما بچه یکی از اقواممون صبحا دلش درد میکرد و حالت تهوع داشت دکتر گفت ورم معده هست و محصولات کارخانه ای و ..چون مواد نگهدارنده داره بده براش...خلاصه مادرش گفت از وقتی کم کردیم دیگ مثل قبل نیست 

البته اون زمان ۳_۴ سالش بود حالا نمیدونم علائم شما همینه یا نه 

👊
منم مشکل معده دارم‌ میگم ماها چطوری باردار بشیم؟ خانومایی که هیچ مشکل معده نداشتن توو بارداری هزار ت ...

میدونی با اینکه مجردم گاهی درست همین از فکرم میگذره ک چیکار میکنم اون زمان😢کاش ی جوری میشد خوب میشدیم تا اون موقع

میدونی با اینکه مجردم گاهی درست همین از فکرم میگذره ک چیکار میکنم اون زمان😢کاش ی جوری میشد خوب میشد ...

منم مجردم خواهرامو دیدم توی بارداری به چه حال و روزی افتادن میگم پس من میخوام با این  معده ی داغون چکار کنم. همه امیدم به طب سوزنیه. توو گوگل دیدم خانومه با طب سوزنی مشکل معده و رفلاکسش خوب شده بود

من نمیدونم درست اطلاع دارم یا نهاما بچه یکی از اقواممون صبحا دلش درد میکرد و حالت تهوع داشت دکتر گفت ...

دیگ الان حالش کاملا بهتر شده؟

من حالت تهوع ندارم فقط درد پهلو قفسع سینه و درد شکم ناگهانی شدید میگیره. اره میدونم محصولات کارخانه ای خیلی بده ولی گاهی ناچار آدم استفاده میکنه🤦‍♀️

دیگ الان حالش کاملا بهتر شده؟من حالت تهوع ندارم فقط درد پهلو قفسع سینه و درد شکم ناگهانی شدید میگیره ...

اره مادرش گفت سعی کردم کامل حذف کنم حالش خوب شد 

دکتر ضیا هم ببینین دراین باره چیزی نگفته ..کلا طب سنتی رو هم یکم تحقیق کنین

👊
منم مجردم خواهرامو دیدم توی بارداری به چه حال و روزی افتادن میگم پس من میخوام با این معده ی داغون چ ...

اره زن دایی منم میگه خیلی رو معده ش تاثیر داشت بارداری حتی بعد زایمان ریفلاکس اومد سراغش 

جدی؟

ینی دیگ برنمیگرده یا فقط کنترل میشه من کاملا درکت میکنم مث ی کابوس می مونه تو از چی اینجوری شدی پرهیزم داری من گاهی شبا اذیتم کنه فاموتیدین میخورم کمی اروم میشم

راضیم فقط خوب شم انقد خسته شدم حد نداره

اره مادرش گفت سعی کردم کامل حذف کنم حالش خوب شد دکتر ضیا هم ببینین دراین باره چیزی نگفته ..کلا طب سن ...

ممنونم مرسی امتحان میکنم از دکتر متخصص نتیجه نگرفتیم امیدوارم از طب سنتی جواب بگیرم🥲