2777
2789
عنوان

چه خبرتونهههههه نه چخبرتونهههههه چخبرههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 26 پست
آخه اینجا سایت مذهبی نیست که بعضیا هم تاپیک میزنن سخنان عریض طویل میذارن انگار اینجا ختم گرفتن یا وا ...

علاقه دارن چه اسیبی به دیگری میزنه؟ 

تاپیک های مذهبی از پرطرفدارترین تاپیک های این سایته 

جز خیر هم چیزی تو این تاپیک ها نهفته نیست 

کسی که دوست نداره هم خیلی راحت میتونه رد شه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علاقه دارن چه اسیبی به دیگری میزنه؟ تاپیک های مذهبی از پرطرفدارترین تاپیک های این سایته جز خیر هم چی ...

خب سایتو پر کردن از مذهبی 

کلی کانال تو برنامه های ایرانی هست برن اونجا دینشون رو کامل کنن ما دوس نداریم ببینیم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
خب سایتو پر کردن از مذهبی کلی کانال تو برنامه های ایرانی هست برن اونجا دینشون رو کامل کنن ما دوس ندا ...

دلشون میخواد کارشون درسته دمشونم گرم خدا ازشون راضی باشه که میون این همه تایپک زد و خورد موضوع کم اهمیت هر لحظه یاد خدا رو تداعی میکنن دونفر میبینن استفاده میکنن 

در اصل باید عرض کنم کسی که بابت این موضوع ناراحته میتونه نخونه رد شه اگر فضوله نمیتونه نخونده رد شه تشریف ببره اینستاگرام و یوتیوب و تل و ....هزاران اپ دیگه که محتوای سرگرم کننده کم نیست 

ضمن اینکه دین رسمی ما اسلامِ قانون هم بر همین مداره پس کسی که باید رعایت کنه افراد کم تعداد مخالف هستن نه  جمعیت طرفدار مسائل دینی 

دلشون میخواد کارشون درسته دمشونم گرم خدا ازشون راضی باشه که میون این همه تایپک زد و خورد موضوع کم اه ...

والا من چکار به این چرت و پرتا دارم فقط چشممون میخوره سایتو پرکردن از تاپیک مذهبی 

هرقانونی هم درست 

اتفاقا نصف بیشتر مردم راضی نیستن از دین و مذهب و قانون اسلامی 

خوش باشین با تاپیک هاتون 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا من چکار به این چرت و پرتا دارم فقط چشممون میخوره سایتو پرکردن از تاپیک مذهبی هرقانونی هم درست ا ...

عاشق آمار و سرشماری کردنتونم 

نصف بیشتر مردم 😂....

شما هم متقابلاً خوش باشید با آروزی سلامتی 

خب سایتو پر کردن از مذهبی کلی کانال تو برنامه های ایرانی هست برن اونجا دینشون رو کامل کنن ما دوس ندا ...

کجاش پره از مذهبی یک بخشی ازش هست که چی خب این حداقل مثبته از تایپک خواهر شوهر و مادر شوهر خیلی بهتره

راضی نیستن واسه همینه که آرامش روحی و روانی ندارن شما هم خوش باشید

مگه مذهبیا آرامش روحی روانی دارن والا من که هرچی مذهبی دیدم دیوونه و تعصبی بودن 

در ضمن تو این کشور با این شرایطی که ....تون  به وجود آورده آرامشی هم وجود داره مگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مگه مذهبیا آرامش روحی روانی دارن والا من که هرچی مذهبی دیدم دیوونه و تعصبی بودن در ضمن تو این کشور ب ...

عزیزم همه رو یکی ندون در ضمن مذهب من متفاوونه منظور من هم متفاوت از اونیه که فکر می کنی