2777
2789
عنوان

عرب های اهواز بیان

595 بازدید | 41 پست

من یکی رو دوست دارم اهوازی عرب هستش ولی خوب خانواده اش ازاد هستن یعنی میبینی عکسشون رو گذاشتن بی حجاب تو شبکه اجتماعی همه هم میبینن ویا اینکه عروسی هاشون مختلطه پس این که میگن عرب ها مذهبی ان و فلان چه جوریه چرا اینها اینجوری نیستن

طبیعیه 

همه که مثل هم نیستن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل وقتی دوستم شیرازی اومد دانشگاه شهر ما میگه پ ت چرا مجردی هنوز چرا با پسرعموت ازدواج نکردی شنیدم عربا زود ازدواج میکنن با پسرعموشون

ن عزیزم ن این حرف ک عربا دوتا زن مگیرن درست

و نه بقیه حرفا

اینا تعمیم غلط دادن هست

عرب هزارتا طایفه دارن جور و اجور آدم بد داره آدم خوب داره آدم مذهبی داره آدم روشنفکر به قول امروزیا داره

این فکر از سرت بیرون کن من یک هفته تبریز بودم یک هفته هم اردبیل و ارومیه ایلخچی زندگی کردم شما با ا ...

اره هرقومی یه خصلتی خوب وبد داره  ولی بازم عرب ها عشق ان با این من همیشه دعوا میکنم اره سازگار نیستیم الان ام قهرم