2777
2789

میوه رو میزارم یخ بزنه بعدم مخلوط کن میریزم کمی هم خامه یا شیر 

بدون اینها هم میشه(خامه و شیر) 

بعد میریزی تو غالب یا ظرف اصلی رو میزاری تو فریزر با اسکوپ میزنی رو نون یا تو ظرف  دیگه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میوه رو میزارم یخ بزنه بعدم مخلوط کن میریزم کمی هم خامه یا شیر بدون اینها هم میشه(خامه و شیر) بعد می ...

ممنون

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
دیگه طعم دهنده چیزی مثل وانیل نمیزنی

میزنمم گاهی زعفرون میریزم گاهی گلاب گاهی پوره توت فرنگی گاهی خامه شکلاتی سرد شدنش هم باید بذاری تو کاسه آب و یخ هم بزنی گوله نشه

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

چیکار کنیم مثل کیم شه🙃

سلام اسی میدونم ربطی به تاپیک نداره 

پسرای ایرانی چی دارن که مغرورن 😂😂😂😂والا پسرای اروپایی خیلی جذابتر و خوش هیکل تر هستند و... دخترای ایرانی خیلی سرتر از پسرای ایرانن 

عاشق افراد چشم آبی و طوسی و سبز موهای بور هستم 🥰🥰🥰
سلام اسی میدونم ربطی به تاپیک نداره پسرای ایرانی چی دارن که مغرورن 😂😂😂😂والا پسرای اروپایی خیلی ج ...

سلام والا تو اینستا ببینی چه اعتماد به سقفی دارن🤣

سلام اسی میدونم ربطی به تاپیک نداره پسرای ایرانی چی دارن که مغرورن 😂😂😂😂والا پسرای اروپایی خیلی ج ...

شما خارجی هستی؟

سلام والا تو اینستا ببینی چه اعتماد به سقفی دارن🤣

عزیزم اگه منظورت پسرای بالاشهر تهرانه اونایی که چشم ابی و قد بلند و ورزشکارن یا مدل هستن  خب اونا جذابن ولی اونا نهایت ده درصد پسرای ایران هستن دیگه 

من منظورم اکثر پسرای ایرانی بود اون در درصد واقعا جذابن 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️😂

شما خارجی هستی؟

من ترک و روس  ولی یک رگم روسی است چهارتا هم دوست بلوند و چشم ابی دارم اهل ایران مدل اند اینم پیجشون در اینستاگرام 

Nilooltf

Miiiiddaa

Liyavilkova

من ترک و روس ولی یک رگم روسی است چهارتا هم دوست بلوند و چشم ابی دارم اهل ایران مدل اند اینم پیجشون ...

ممنون عزیزم موفق باشی🌺❤

عزیزم اگه منظورت پسرای بالاشهر تهرانه اونایی که چشم ابی و قد بلند و ورزشکارن یا مدل هستن خب اونا جذ ...

خیلیاشون هستن😂