2777
2789
عنوان

کسی هس به من یادبده؟

158 بازدید | 6 پست

بچه هامن الان میخوام دوتاازتاپیکامولینکشوبزارم واس نی نی یاراماهرچی بهم توضیح میدن یادنگرفتم میتونین واضح بگین اول چیکاکنم بعدش چیکاکنم دونه دونه بگین 

نازنین پسرم!همین ک تورادارم,بهترین هدیه دنیارادارم...  

اون تایپیکی که میخوای آدرسشو ارسال کنی یا اون 3نقطه رو بزن که کنار اون پست پایین سمت چپه گزینش میاد لینگ پستو نگه دار کپی پیس کن یا بالای بالا رو نوار صورتی تو همون صفحه تایپیک نگه دار کپی پیس کن همین

من عاشقم  عاشق این دنیایه دیوانه  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واسه گذاشتن لینک هر تاپیک،آدرس بالای مرورگر رو کامل کپی کن،و تو قسمت نوشتن متن پیست کن

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱