2777
2789
عنوان

فش های خوبی به شوهرم دادم

2543 بازدید | 68 پست

Ama senin kimi eşek insan medemi bulandırır,

Senin və xalan və herkes ki o gecə orda varıydı aqzına siçim sulek,im,

Senin xalan hangı maqaranın palazıdı?bir ala kaftar uçun mana aqzan siçim diyesen?

Sulek it magarasının ortasında maqara garısı 

Xalan aqzına siç oburlerede payla

Anan ağzının goxusunan bir kend çoker, elebil siçmişam ağzına pox goxusu gelir

آدم خ ری مث تو معدمو بهم میزنه، دهن تو و خالت و هرکی که اونشب اونجا بود من ر...م،سگ ولگرد

خاله تو پلاز و موکت کدوم جای پرتردده؟بخاطر اون کفتار بهم دهنت ر..دم بگی

توی جمع سگای ولگرد ،دهن پیره اون ماقارا یعنی خالت بر...ن و برا بقیه هم پخش کن.

از بوی دهن مادرت یک روستا کوچ میکنن،انگاری که ردم دهنش و بوش میاد

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

😐

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا شفا بده 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه ها هررشب شوهر من و مادرش مث ولگرد از ساعت ۹شب تا ۱۲_۱شب خونه خاله اش هستند هررررررشب ها،اونجا عروس خاله و دختر خاله شو میبینه جواب منو نمیده

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
ترکی فحش دادی بعد دادی گوگل برای ما ترجمه کنه ؟😆

نه خودن ترجمه کردم 

کی میخواین یاد بگیرین موقع دعوا پای خانواده طرف رو وسط نکشید ؟یکم بزرگ بشید بعد ازدواج کنید خواهشا

اخه نمیدونی سره چیه تاپیکای قبلم اخلاق مادرشو گفتم بعد هرچی ساعت ۹ شب تا یک شب خونه خالشن منم نمی‌برند و شوهرم تا اونجا میرسه جواب منو نمیده عروس خاله و دختر خاله هم عستن