2777
2789

من خودم صبح یادم رفته بود ازدواج کردم حس می کردن تو اتاق خودمم  تا ساعت ۱۲ خوابیدم ما می‌خواستیم همون روز بریم ماه عسل که من تا ۱۲ خواب بودم همسرم تا ۳😐😂 هیچی اومدن گفتن مگه نرفتین 🤦‍♀️ یادش بخیر خیلی خوب بود اونموقع مت خیلی با هم رودربایستی داشتیم همسرم کلا روش نمی شد سرشو بیاره بالا 😐🫠😂الان خیلی پروووو شده

گاهی باید فراموش کرد

اخیییی 😂😂😂😂😂😂😂😂

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که هنوز تجربه اش نکردم 

ولی توی شهر ما رسمه روز بعد عروسی 

همه فامیل جمع میشن خونه‌ ی پدر داماد صبحانه مادر داماد عسل و آجیل و .... خودش تنها میبره برا عروس و دعوتشون میکنه خونشون

بعدش پدر داماد جلوی پای عروس گوسفند سر میبره 

پتو و بالشت میذارن جدا که عروس روش بشینه و راحت باشه

واسه بقیه فامیل قیمه درست میکنن برای عروس جگر کباب میکنن و گوشت ک ما میگیم گله بریژ و جگر وز

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸

آخ نمک پاشیدی رو زخمم، روز بعد عروسی کله پاچه گوسفند قربونی دادن من تمیز کردم خواهر شوهرم با زن بابای شوهرم جفت عنترشون بعد خواهرشوهرم بعدتمیز کردنش برد داد ب جاریم یعنی من همون روز باید بخاطر این ظلم خودمو دار میزدم ک الان نگم چ خری بودم من    

وااااای من یه استانبولی گذاشتم برای شوهرم واااای نگم برات 😬🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

شوهرم کلا دیگه تا یه مدت استانبولی نمیخورد 

بعد شوهرم بعدازظهر رفت حموم آبجیم بیخبر اومد یکم نشست که مثلا حس تنهایی نکنم شوهرم تو حموم مسخره بازی در میاورد هی درو باز میکرد میگفت جووووون بپر حموم یه بازی جدید یادگرفتم 😂😂😂😂😂😂😂

آبجیمم میگفت ترخدا نگو من اینجام بذار یکم بخندم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هی نفسی میاد و میگاد🙃

رسما عروس از خجالت آب میشه که 😂

همین دیگه😂😂

من خودم به اون روز فکر میکنم دوست دارم آب شم برم زیر  زمین

خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸