2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب وقتی میپزی با آب که این مقدار مواد خییلی زیاد میشه

من هر سال 4 کیلو برنج میپزم وزن نکردم ببینم چند کیلو میده

حالا اینم گفتم شابد 4 کیلو بده پس اشتباه کردم

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

راستش مقداری ک باید برنج بذاری رو نمیدونم

چون نذری ندادم

ولی طبق تجربه ام برای چیزای دیگه اش کمکت میکنم شاید بدردت خورد 🫶🏻🫶🏻🫶🏻


خلال بادوم برو از این خشکبار های معروف بگیر و امتحان کن تازه باشه مزه موندگی نده

خلال درشت بردار حتما


و اینکه یه مقدار هل خوب بخر پوستشو بکن مغزشو آسیاب کن در کنار گلاب خیلی خوب میشه

البته اگر هلش دیدی بوش غلیظه زیاد نرید



من اندازه شکری که دیدم بقیه خیلییی خوششون اومده طبق تجربه

شکر ۲ برابر برنج هستش

بعضیا دو و نیم و سه برابر میریزن اشتباهه خیلییی شیرین میشه باب دل خیلیاااا نیست


❌️❌️ برا اینکه اب نندازه اخر سر همش هم بزن باید سفتتتت شده باشه وقتی دیدی هم نمیزنی

و مواد شل نیست فقط با حرارت هی حباب حباب پرت میکنه شله زرد رو بالا

یه صدای پت پت خاصی داره

اونموقع بدون آب نداره و دیگ شل نمیشه

اینش خیلیییی مهمه اکثریت شله زرداشون شل میشه چون این نکته رو نمیدونن


تازززززه این تایم ک دیگ میخای زیرشو خاموش کنی

بادوم هارو کم کم بریز هم بزن


ک شللل نشه له بشه

سفت بیاد زیر دندون

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792