gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7017 عنوان نیش پشههههه 65 بازدید | 13 پست اینجا پشه داره به چه بزرگی منم حساسیت دارم نیش میزنن شبیه جزامیا میشم انگار کهیر میزنه زرد اصلا یه وضعیالکلم هرچقدر میزنم فایده نداره هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎 1403/06/10 | 03:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توت_فرنگی_909 عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 1291 ویز ویززز در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.
emili_emili عضویت: 1400/12/29 تعداد پست: 1583 اسپره حشرات تخت خوابی بزن به خودت از داروخونه بخر فکر کنم جوابه ، پیازم بذار بالا سرت
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7017 ویز ویززز 😂🩴 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7017 اسپره حشرات تخت خوابی بزن به خودت از داروخونه بخر فکر کنم جوابه ، پیازم بذار بالا سرت مرسیمسافرتیم برای همین اینجا زیاده دیگه امشب قراره برگردیم شب آخری ترکیدم 😂🥴 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7017 ویتامین ب1 بخوردیگه نیشت نمیزنن مرسی هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
nazanin36 عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 56109 اسی از داروخانه اسپری دور کننده حشرات بگیر عاااالیهدیگه هیچی نیشت نمیزنهقبلا دپی یه قلم مخصوص بعد نیش حشرات داشت نمیدونم هنوزم هست یا نه
shahzadeye98 عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 1446 مرسیمسافرتیم برای همین اینجا زیاده دیگه امشب قراره برگردیم شب آخری ترکیدم 😂🥴 هزپقت پشه هرجایی از بدنتو زد زودی اب دهنت رو بزن ب جاش خارشش رومیبره سریع
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7017 اسی از داروخانه اسپری دور کننده حشرات بگیر عاااالیهدیگه هیچی نیشت نمیزنهقبلا دپی یه قلم مخصوص بعد نی ... مرسی عزیزم هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
shahzadeye98 عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 1446 هزپقت پشه هرجایی از بدنتو زد زودی اب دهنت رو بزن ب جاش خارشش رومیبره سریع یعنی نوک انگشتتو بزن ب زیونت بعد بذار جای نیس پشه یه کم تحمل کن دیگه نمیخاره😅😅
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7017 یعنی نوک انگشتتو بزن ب زیونت بعد بذار جای نیس پشه یه کم تحمل کن دیگه نمیخاره😅😅 بعضی مواقع میکنم😂ولی بادش از بین نمیره ورم میکنم هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
queen3e عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 1083 حالا منو دخترخالم که کلن نیش ميشه بدنموننزدیک ۵۰ ۶۰ تا میزنن💦😅تنها کاری که میتونیم بکنیم پکنه روشن میکردیم تا کمتر شن