بار مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 77 عنوان نی نی جونم 182 بازدید | 17 پست خیلی خوشحالم امروز فهمیدم نی نی تو دلم پسره ایشالا شما هم به خواسته هاتون برسین خدای مهربونم نی نی رو برام حفظ کن و سالم و سلامت تو بغلم بذارش. 1396/07/15 | 23:04 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_نفس4 عضویت: 1395/11/16 تعداد پست: 21038 به سلامتي میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
مامان_ساری عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 284 خدا رو شکر که دل شاد هستی عزیزم. برای منتظر ها دعا کن. ایشالا نینی ها سالم باشن. دختر پسر فرق نداره. هر دو عزیز هستن
مهسا۹۲ عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 322 ایشالا بسلامتی دل خوش بدنیا بیاد زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه واسه منم موقه اذان دعا کن باردار بشم تواین ماه من اینماه نی نی دار میشم😍
aramesh73 عضویت: 1396/06/07 تعداد پست: 19251 به سلامتی عزیزم ❤❤ برای منم دعا کن انتظارم تموم بشه تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91718 من دختر میخوام کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
بار مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 77 به سلامتي عجب امضایی داری خندم گرفت خدای مهربونم نی نی رو برام حفظ کن و سالم و سلامت تو بغلم بذارش.
بار مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 77 من دختر میخوام ایشالا اول سالم باشه بعد هرچی که دلت بخواد بشه خدای مهربونم نی نی رو برام حفظ کن و سالم و سلامت تو بغلم بذارش.
بار مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 77 ایشالا بسلامتی دل خوش بدنیا بیاد زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه واسه منم موقه اذان دعا کن باردار بشم توا ... قربونت. ایشالا خبر خوشم تو این ماه بهمون میدی خدای مهربونم نی نی رو برام حفظ کن و سالم و سلامت تو بغلم بذارش.
مامان_نفس4 عضویت: 1395/11/16 تعداد پست: 21038 عجب امضایی داری خندم گرفت خخخ😁😎بخند نوش جونت میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
رررررر عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 271 خوشبحالت استارتر تبریکمیگم من ارزومه بارداربشم برم سونوگرافی بگه نینیم پسره وااااای یعنی میشه؟؟؟ میشه واسه زودتر مامان شدنم صلوات بفرستید😙
بار مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 77 خوشبحالت استارتر تبریکمیگم من ارزومه بارداربشم برم سونوگرافی بگه نینیم پسره وااااای یعنی میشه؟؟؟ ایشالا که میشه خدای مهربونم نی نی رو برام حفظ کن و سالم و سلامت تو بغلم بذارش.
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91718 ایشالا اول سالم باشه بعد هرچی که دلت بخواد بشه ان شالله کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.