2777
2789
عنوان

می‌خوام لاغرکنم لطفاً کمکم کنید

59 بازدید | 7 پست

سلام دوستان خیلی اضافه وزن پیدا کردم باید۱۵ کیلو کم کنم هم اینکه نمیدونم‌چرا هرچی تلاش میکنم کم نمیشم اما هفته پیش که تعطیلی بود ۳ روز اون تایم غذا زیاد خوردم الان دیدم برای اون مدت ۲ کیلو دوباره اضافه کردم 

نمی‌دونم چرا ورزش میکنم و غذام کم میشه تاثیری نداره اما پرخوری کنم سریع وزنم میاد بالا

آزمایش هم دادم مشکلی نداشتم فقط کم خونی دارم

شما بوده رژیم خاصی گرفته باشید که جواب داده باشه یا راهی که بهم بگید من ۱۵ کیلو کم کنم

اگر زودتر جواب بده که بهتر، بخصوص ماه اول حتی سخت باشه نتیجه اش خوب باشه که روحیه بگیرم برای ماه های بعدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاده روی میرم هرروز تقریبا یک ساعت و نیم تا دو ساعتقدم ۱۶۵ وزنم ۸۳

خب پیاده رویتو هر روز ادامه بده

کلا ۲ روز در هفته برنج بخور اونم ۵ قاشق ک  ریزش مو نگیری

نونم اگه هر روز میخوری بخور ولی فقط ی کف دست 

صبحونه اگه صبح زود بیدار میشی حتما بخور

واسه وعده های روزانتم میتونی از اسفناج ابپز و تخم مرغ ابپز و سیب زمینی ابپز کلم و کاهو استفاده کنی

و یساعت دوساعت بعدش میوه بخوری

میوه انگور زیاد نخور چون خیلی شیرینه

پیاده رویو حتما برو اگرم شرایط باشگاه رو داری فیتنس برو

از ساعت ۹ شب به بعد تا ۷ صبحم هیچی نخور

اینو یماه ادامه بده ک بیوفتی رو وزن کم کردن بعد کم کم اسونش میکنیم

خب پیاده رویتو هر روز ادامه بدهکلا ۲ روز در هفته برنج بخور اونم ۵ قاشق ک ریزش مو نگیرینونم اگه هر ر ...

برای ناهار که سرکار هستم روزایی که برنج نیست نون ببرم مثلا با خورشت؟ چقدر نون بخورم؟

برای ناهار که سرکار هستم روزایی که برنج نیست نون ببرم مثلا با خورشت؟ چقدر نون بخورم؟

میگم که

ببین سعی کن بیشتر مغزیجات بخوری

سرکار ک میری واسه ناهار

دوتا کف دست بدون انگشت ببر

خورشتم ۵ قاشق کافیه