2777
2789
عنوان

افسردگی بعد زایمان کیا داشتن

58 بازدید | 7 پست

دارم میمیرمممم از گریهههع😭💔

مجبورم از شوهرم دور باشم خونه مامانمم 

به شوهرم خیلی وابستممم کارم همش شده گریه از اینور فکر اینکه از پس بچه بر بیام یا نه تو زندگی داره دیونه ام میکنه

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

من کلی گریه میکردم 

نمیتونی خونه خودت بمونی مادرت بیاد پیشت ؟! 

به زن وقتی مادر میشه خدا بهش این قدرت رو میده که بتونه از پسش بربیاد نترس 

من سنم کم بود الان کلی تجربه دارم 

به خودت برس چند ماه اول خیلی سخته بزار مادرت کمکت کنه 

بگو همسرتم بهت سر بزنه 

ولی تاجای ممکن خونه خودت بمون مادر یا خواهرت بیاد پیشت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کلی گریه میکردم نمیتونی خونه خودت بمونی مادرت بیاد پیشت ؟! به زن وقتی مادر میشه خدا بهش این قدرت ...

مادرم خودش بچه کوچیک داره داداشمم مدرسه ایه بابام ماشین نداره 

ی ساعتم فاصله اس خونه شوهرم تا خونمون 😭😭😭😭😭😭

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗
راه زیادی نیست بگو بیاد بهت سر بزنه حتما خیلی خونه مادرت نمون

اصلا خودم دوست ندارم بمونم بخدا خیلی به شوهرم وابستم 

نمیدونم چطور کنار بیام کی زندگیمون به رول قبل برگرده

شما چند ماهگی خواب بچتون تنظیم شد زندگیتون مثل قبل شد

اصلا خودم دوست ندارم بمونم بخدا خیلی به شوهرم وابستم نمیدونم چطور کنار بیام کی زندگیمون به رول قبل ب ...

بچه ها با هم متفاوتن دختر من خیلیییی آروم بود کلا سه روز خونه مادرم بودم بچه ام نفخ این چیزارو نداشت 

البته چون خونه خودم بودم استرس نداشتم بچم آروم بود تو استرس داشته باشی بچه هم بیقراری میکنه 

بعد چهل روز همه چی مثل قبل شد حتی بهتر

بچه ها با هم متفاوتن دختر من خیلیییی آروم بود کلا سه روز خونه مادرم بودم بچه ام نفخ این چیزارو نداشت ...

خدا از دهن قشنگت بشونه انشالله بعد چهل روز خدا کنه