2777
2789
عنوان

خوشبحالم که مدرسه نمیرم👍

282 بازدید | 37 پست

واقعا هیچوقت دلتنگ مدرسه نخاهم شد چیبود مزخرف اگر الان قرار بود برم ترس استرس شروع میشد که بیست روز دیگه باید برم 😅

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 

ولی من دلم تنگ شده .

#بچه.درسخون.بودم

یا صاحب الزمان ( عج) درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود ✨🤍🌸اللهم عجل لولیک فرج و فرجنا به ✨🤍🌸                    میشه نفری یه صلوات بفرستید برام برای اینکه امسال عروس شم ؟!ممنون✨🤍🍒           🫠!...아무도 없는 숲속에서

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

فکر کنم بین همسن و سال های خودم فقط منم که دوست دارم مدرسه رو ،از مهر ۷۰ که رفتم مدرسه ،تا امسال فقط شاید ۵ تا اول مهر ،برام بوی کتاب و دفتر نداشت

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم

اخ خداروشکر تمومش کردم .چیه اخه ۷صبح پامیشدم میرفتم مدرسه زنگ اول تاریخ .زنگ دوم ریاضی .زنگ سوم ادبیات فارسی. 

ای کسی که نامش دوا و ذکرش شفا است.ای مرهم درد همه دردمندان .لباس عافیت بر تن همه بیماران بپوشان
عوضش بچگی میکردیم

دوران  ابتدایی فقط حال میده

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
اخ خداروشکر تمومش کردم .چیه اخه ۷صبح پامیشدم میرفتم مدرسه زنگ اول تاریخ .زنگ دوم ریاضی .زنگ سوم ادبی ...

ریاضی  وحشتناک ترین زنگ ممکن بود

صبح زود تو تاریکی و سرمای زمستون🥱

اخ اخ 😅😅 بدو بدو صبونه خوردن

2801