2777
2789

چنتا از فوتبالیستای جذابشون اکثررا ۹۹ درصد جذابن  

کلودیو مارکیزیو ⚽ 🇮🇹

کالافیوری⚽🇮🇹

فرانچسکو توتی⚽🇮🇹

دنیله دروسی⚽🇮🇹

پائولو مالدینی⚽🇮🇹

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 

چون پیتزا میخورن😋😋

🟣🔵🟢🟠🔴هرکی لایک کنه خره🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴   جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پالو مالیدنی که مال ۷۰ سال پیشه عزیزم آپدیت شو

یه مدت با لباس پسرونه میرفتم یه جاهایی که پسرا کلی کار خلاف میکردن من با چندتا ازون پسرای صیکس پک دار رفیق شده بودم و کلی مواد ازشون کش رفته بودم و فروخته بودم و پول خوبی ب جیب زده بودم نگم برات.یکی از پسرای جذاب اونجا که تازگیا روش کراش زده بودم فهمید من دختره م واس اینکه حالموبگیره هی میخاسم برم نمیزاشت.خودشم داشت بارفیکس میزد خیلی عرق کرده بود اومد سمتم گف خیلی دوس داری پسر باشی؟ گفتم توروسننه نه..گف پس دزدی میکنی؟ لبمو کج کردمو اداشو دراوردم و خندیدم...منوبرد توی یه جایی پر از وسیله ورزشی هنوز داشتم‌می خندیدم .که یهویه کشیده اومد تو صورتم گف پیرهنتو درآر دزد کوچولو..اصلا هنک کرده بودم گفتم بابامن غلط کردم توروخدابزاربرم  ...توصورتم‌ نگاه نمیکرد به پیرهنم اشاره کردکه یعنی درآر درآر...گریه م گرفته بود با همون لحن خسته گفتم چراکص میگی خب...یهو یکی دیگه محکم تر خوابوند توگوشم...کل هیکلم تکون خورد افتادم رو میز پشت سرم اصلا باور نمیشد کسی که روز قبلش کلی بامن خندیده بودالان داشت اینجوری منو میزد..پسره رسما اومد جلو...منو از یقه گرفت بلندکرد گف درآر...من خیلی لاغرم اصلا سینه مینه نداشتم یه برجستگی خیلی نامحسوس بود واس همین یارو میخاس مطمعن بشه ک من واقعا چی ام...البته تا اون لحظه که دراوردم چنین فکری راجبش میکردم ولی واقعا نمی دونستم قراره چیکارکنه...خلاصه دراوردم و یه حس بدی داشتم با یه شلوار فسفری شش جیبه بدون پیرعن جلوش وایساده بودم گف دراز بکش و منو هل داد روی تخت باریک دراز نشست که پشت سرم بود و رفت دوتا دمبل سه کیلویی اورد داد دستم گف تامیتونی دساتوکش بده و ببر عقب سرت..منم که خیلی ترسیده بودم دونه دونه کارایی که میگفت رو کردم ب این امید که بعدش ولم کنه...خلاصه دساموبردم عقب سرم جوری که سینه م عین پسراصاف شدگف الان بچه هامیان اینجا.اگه نفهمیدن تو دختری که هیچ ولی اگه فهمیدن تورو می کشم.  [ادامه شو نمیگم لجتون درآد]
امباپه مال کجاس عاااااسقششششممممم

فرانسه 😂

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 

قبول دارممم. انشالله مخ ی ایتالیایی رو میزنم ی روز🤣

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
امباپه مال کجاس عاااااسقششششممممم

اون لاک‌پشت نینجای فرانسه س عزیزم

یه مدت با لباس پسرونه میرفتم یه جاهایی که پسرا کلی کار خلاف میکردن من با چندتا ازون پسرای صیکس پک دار رفیق شده بودم و کلی مواد ازشون کش رفته بودم و فروخته بودم و پول خوبی ب جیب زده بودم نگم برات.یکی از پسرای جذاب اونجا که تازگیا روش کراش زده بودم فهمید من دختره م واس اینکه حالموبگیره هی میخاسم برم نمیزاشت.خودشم داشت بارفیکس میزد خیلی عرق کرده بود اومد سمتم گف خیلی دوس داری پسر باشی؟ گفتم توروسننه نه..گف پس دزدی میکنی؟ لبمو کج کردمو اداشو دراوردم و خندیدم...منوبرد توی یه جایی پر از وسیله ورزشی هنوز داشتم‌می خندیدم .که یهویه کشیده اومد تو صورتم گف پیرهنتو درآر دزد کوچولو..اصلا هنک کرده بودم گفتم بابامن غلط کردم توروخدابزاربرم  ...توصورتم‌ نگاه نمیکرد به پیرهنم اشاره کردکه یعنی درآر درآر...گریه م گرفته بود با همون لحن خسته گفتم چراکص میگی خب...یهو یکی دیگه محکم تر خوابوند توگوشم...کل هیکلم تکون خورد افتادم رو میز پشت سرم اصلا باور نمیشد کسی که روز قبلش کلی بامن خندیده بودالان داشت اینجوری منو میزد..پسره رسما اومد جلو...منو از یقه گرفت بلندکرد گف درآر...من خیلی لاغرم اصلا سینه مینه نداشتم یه برجستگی خیلی نامحسوس بود واس همین یارو میخاس مطمعن بشه ک من واقعا چی ام...البته تا اون لحظه که دراوردم چنین فکری راجبش میکردم ولی واقعا نمی دونستم قراره چیکارکنه...خلاصه دراوردم و یه حس بدی داشتم با یه شلوار فسفری شش جیبه بدون پیرعن جلوش وایساده بودم گف دراز بکش و منو هل داد روی تخت باریک دراز نشست که پشت سرم بود و رفت دوتا دمبل سه کیلویی اورد داد دستم گف تامیتونی دساتوکش بده و ببر عقب سرت..منم که خیلی ترسیده بودم دونه دونه کارایی که میگفت رو کردم ب این امید که بعدش ولم کنه...خلاصه دساموبردم عقب سرم جوری که سینه م عین پسراصاف شدگف الان بچه هامیان اینجا.اگه نفهمیدن تو دختری که هیچ ولی اگه فهمیدن تورو می کشم.  [ادامه شو نمیگم لجتون درآد]

حالا از نظر من اینها جذاب نیستن 

چشم رنگی حس خوبی بهم نمیده تو اقایون 😅

حتی بحث کاری هم باشه  چه برسه پارتنر 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
با احترام به سلیقت.به نظر من مرد مو مشکی جذابتره

من خودم پسرم  دارم مژگم ایتالیایی ها چه جذابو خوشگلن

2801