2777
2789
عنوان

خانما کیسه زرده کسی دیر تشکیل شده

2244 بازدید | 25 پست

لطفا بیاین عکس بذارم توروخدا دارم دق میکنم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
اول بگو هفته چندی

با حساب خودم هفته دهم ولی با حساب دکتر بین پنج و شش

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با حساب خودم هفته دهم ولی با حساب دکتر بین پنج و شش

خب اون احتساب نیست عزیزم جنین و ساک بیشتر رشد نکرده 

ببخشید خیلی رک بهت گفتم منم جدیدا سقط کردم تجربه دارم 

اگه کیسه نداره یعنی چنینم نداره حتما ضربان هم نداره

خب اون احتساب نیست عزیزم جنین و ساک بیشتر رشد نکرده ببخشید خیلی رک بهت گفتم منم جدیدا سقط کردم تجربه ...

❤️🥲🥲🥲بله خب فیتال پل هم نبود یعنی جنینی هم نبود،پس پوچه؟

فتال پل جنینه اگه مطمئنی از اولین روز آخرین پریودت ده هفته گذشته و هنوز جنین دیده نشده شاید بارداری ...

واقغیت مطمین نیستم ولی اخرین پریودیم اواخر تیر بود

یعنی رشدنکرده؟وتو۵و۶هفته مونده؟دکترت چی گفت

دکترم گفت هفته ششم هستی قبل اینکه برم سونو،سونو هم همونو گفت ولی گفت ده روز صبر کن مجدد بیا چون ساک خالیه،ولی من خونریزی هیچی ندارم.

دیگه ناامید شدم

اولین روز آخرین پریودت کی بوده؟

شوهرم میگه یک مرداد،

من میگم بیستم یا بیست و هفتم بیست و پنجم تیر.

اگه اواخر تیر باشه آخرین پریودت نترس هنوز برای تشکیل‌ وقت داری خب حساب کتاب کن متوجه میشی یعنی مرداد 4 هفته شده دو هفته هم با حساب شهریور و هفته آخر تیر 

نهایت 6 هفته ای

اینجوری باشه خطرناک نیست دو هفته صبرکن تا تشکیل شه اسید فولیک بخور