2777
2789
عنوان

شماها با گوشی چیکار میکنید دقیقا

68 بازدید | 3 پست

منکه اینستا ندارم  تلگرام همستر قبلا میزدم که اونم  خیلی وقته  نمیزنم  فقط بخاطر دو سه تا کانال تلگراممو‌ حذف نکردم  تویییتر یتیوب هم ندارم دبگه بگم فقط خیلی  کم روزی  چند  دقیقه  اهنک  میگوشمو وسط کار  گهگداری بیکار  میشم  نی نی سایتو  میبینم   و خیییلی کم فاز فیلم ورم دارهذ گاهی میبینم  و اخبار فوتبالو  پبگیری  میکنم  همین   چون یسریا  میبینم  شب روز  اینستا  در حال کلیپ دیدن  تعجب  میکنم  چرا خسته  نمیشن     

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 

بخاطر کمبود ارتباطات در دنیای واقعی اینجا پلاسم

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.