من خودم آخر می زنم چون به تجربه دیدم گوشت نپز یا سفت میشه خصوصا وقتی جوجه و مرغ رو تو آبلیمو مارینیت می کنم. ولی هرچی فیلم بزرگترین آشپزهای دنیا رو می بینم همون اول اضافه می کنند. چطوریاست؟؟؟
ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
نمک رو اخربار.ابلیمو رو فک کنم فرقی نداره کی بزنی.کلن ابلیمو واسه جذب اهن خوبه
لطفا برای بسته شدن خودبخودی حفره های قلب نی نی کوچولوم یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.متشکرم.نی نی کوچولوی من الان یکسالو چند ماهشه 😍خداروشکر قلبش رو به بهبوده😍وقتی کامل بسته شد یه تاپیک اختصاصی میزنم😘😘
با سلام من آشپز ایتالیایی هستم و میخوام در مورد بالا که گفته شده آبلیمو ونمک رو اول بزنم یا آخر بهتون بگم که سفت شدن گوشت اصلا ربطی به این نداره که آبلیمو رو اول بزنین یا آخر مربوط میشه به خود گوشت مرغ که سفت باشه یا لطیف و ترد ببینید شرایط نگهداری مرغ در مرغ داریها بسیار حساس و نسبتا سخته سیستم های تهویه مه پاش و غیره و عیره با هم کار میکنند تا محیط ایده آلی برای پرورش مرغ فراهم بشه وگوشت مرغ نرم ولطیف تولید بشه مرغ های محلی رو ببینید گوشتشون مثل گوشت قرمز سفته پس در خرید مرغ به چند نکته دقت کنید مرغی که میخرید بین دو کیلو دویست تا دو ونیم کیلو باشه نه بیشتر نه کمتر خودتونو با مرغهای یک کیلویی گول نزنین همه ضون مرغهای نارس هستن که گوشتشون کلی آنتی بیوتیک وهورمون اضافه داره گوشت رو لمس کنید متوجه میشید که سفت هست یا لطیف بعدشم یک نکته هنگام مرینیت مرغ هر وی میزنید بسته به زائقه تون اما روغن زیتون یا کانولا رو آخر کار روی مواد اضافه کنید گوشت مرغ رو لطیف میکنه سوال داشتین در خدمتم رسپی ایتالیایی هم خواستین برای متعجب کردن مهمونها یا غذاهای ایتالیایی خواستین در خدمتم