2737
2739

من خودم آخر می زنم چون به تجربه دیدم گوشت نپز یا سفت میشه خصوصا وقتی جوجه و مرغ رو تو آبلیمو مارینیت می کنم. ولی هرچی فیلم بزرگترین آشپزهای دنیا رو می بینم همون اول اضافه می کنند. چطوریاست؟؟؟

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

نمک رو اخربار.ابلیمو رو فک کنم فرقی نداره کی بزنی.کلن ابلیمو واسه جذب اهن خوبه

لطفا برای بسته شدن خودبخودی حفره های قلب نی نی کوچولوم یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.متشکرم.نی نی کوچولوی من الان یکسالو چند ماهشه 😍خداروشکر قلبش رو به بهبوده😍وقتی کامل بسته شد یه تاپیک اختصاصی میزنم😘😘
2728
2738
اونا اخه معمولا مث ما گوشت را كامل كامل نمي پزن اولش بزني گوشت سفت ميشه و خيلي دير ميپزه

آره می دونم ولی فیلمهای آشپزی جوادی هم می بینم اونم اول می زنه. البته خیلی از خودش تعریف می کنه نمی دونم چقدر واقعا وارده.

 ولی اگه زدن نمک اول خوبه یعنی به عقل مادربزرگهای ما که 24 ساعته آشپزی می کردند نرسیده؟

به گوشت قرمز باید اخرش نمک بزنی،گوشت سفید اولشم میتونی بزنی

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
به ماهی آره ولی مرغو دیدم سفت و دیرپز می کنه. شما چطوری اولش نمک می زنی که سفت نشه؟

من اول مرغو با نمک و یکم اب و پیاز ابپز میکنم بعدشم سرخ میکنم با زعفرون،نه سفت نشده تا حالا

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

با سلام من آشپز ایتالیایی هستم و میخوام در مورد بالا که گفته شده آبلیمو ونمک رو اول بزنم یا آخر بهتون بگم که سفت شدن گوشت اصلا ربطی به این نداره که آبلیمو رو اول بزنین یا آخر مربوط میشه به خود گوشت مرغ که سفت باشه یا لطیف و ترد ببینید شرایط نگهداری مرغ در مرغ داریها بسیار حساس و نسبتا سخته سیستم های تهویه مه پاش و غیره و عیره با هم کار میکنند تا محیط ایده آلی برای پرورش مرغ فراهم بشه وگوشت مرغ نرم ولطیف تولید بشه مرغ های محلی رو ببینید گوشتشون مثل گوشت قرمز سفته پس در خرید مرغ به چند نکته دقت کنید مرغی که میخرید بین دو کیلو دویست تا دو ونیم کیلو باشه نه بیشتر نه کمتر خودتونو با مرغهای یک کیلویی گول نزنین همه ضون مرغهای نارس هستن که گوشتشون کلی آنتی بیوتیک وهورمون اضافه داره  گوشت رو لمس کنید متوجه میشید که سفت هست یا لطیف بعدشم یک نکته هنگام مرینیت مرغ هر وی میزنید  بسته به زائقه تون اما روغن زیتون یا کانولا رو آخر کار روی مواد اضافه کنید گوشت مرغ رو لطیف میکنه سوال داشتین در خدمتم رسپی ایتالیایی هم خواستین برای متعجب کردن مهمونها یا غذاهای ایتالیایی خواستین در خدمتم

2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز