2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید مسیر زندگیم موندم

79 بازدید | 3 پست

قصد ازدواج ندارم رابطه هم برام اولویت نیست 23 سالمه رشتم شیمی دانشگاه ملیه شهر دیگه 

محل تولدمه شهری ک دانشجوام 

و مشد ساکنیم

من خیلی اولویت برام پیشرفت درآمده تا سی سالم ک شده اوضام خوب باشه همچین خانوادم دارا نیستن ک دلم خوش باشه ب اینک کار نکنم دوس ندارم هزینه هام زیاد باشه براشون از نورم از یک رابطه خیلی سمه 4ساله بیرون اومدم و ترم 5ام اما30واحد پاس کردم درسی خوبم اما روحی مشکل داشتم نخوندم بنظرتون مهر باز برم دانشگا... از نورم میدونم امید خانواده تحصیلاتم اما اوضاع اینجور شد برام.. و خیییلی موقعیت خوب و مستقلی برام مهمه ذاتا مستقلی دوستدارم نظرتون بگید

یک عشق متافیزیک ، انرژي خوان تاروت،انسان شناسی، فلسفه وروانشناسی استرولوژی و نویسنده   

نظرم اینه بکوب درس بخون بکوب هااااابعدشم کنارش زبانتو تقویت کن به فکر مهاجرت باش با رشته های علوم پا ...

حرفت درسته عزیزم بنظرت جبران میش برام اینک 5 ترمم تلف شد..؟ 

یک عشق متافیزیک ، انرژي خوان تاروت،انسان شناسی، فلسفه وروانشناسی استرولوژی و نویسنده   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB