2777
2789
عنوان

نی نی میخوام

564 بازدید | 77 پست

از دوا ودکتر وحرفای ناامید کننده خسته شدم. کسی هست باردار بشه بچه بده من

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

کی دلش میاد آخه   

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چندنفر بودن که حاصربودن اینکارا بکنن یا سرقیمت به توافق نرسیدیم یا باردار شد ماه دوم بخاطر کتک کاری شوهرش سقط شد

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
مى تونى برى بيمارستان لاله رحم اجاره اى هست از 18ميليون شروع مى شه 

میشه لطفا در مورد رحم اجاره ای بیشتر اطلاعات بدین؟ یعنی توی ۹ ماه حاملگی زنه باید تحت سرپرستی ما باشه؟ منظورم اینه که باید توی خونه ی ما باشه؟ 

شیشه نزدیکتر از سنگ ندارد خویشی       هر شکستی که به انسان برسد از خویش است

رحم اجاره ای که میگین یاد فیلم دست سرنوشت میافتم😄😢😢😢😢

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
چند ساله باردار نشدی عزیزم که به فرزند خوانده فکر میکنی؟

توسال ششمه. دکترا فقط پول میخواند اخرشم بهانه میارن که نشد دیگه

میشه لطفا در مورد رحم اجاره ای بیشتر اطلاعات بدین؟ یعنی توی ۹ ماه حاملگی زنه باید تحت سرپرستی ما باش ...

نه ولی زیرنطرشماست باید تمام مخارجش بدید

توسال ششمه. دکترا فقط پول میخواند اخرشم بهانه میارن که نشد دیگه

من نمیدونم تو شهر ما دکتر زلالی هست بهم گفتن خیلیا ازش جواب گرفتن اگه این ماه حامله نشدم میخوام برم پیشش

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
میشه لطفا در مورد رحم اجاره ای بیشتر اطلاعات بدین؟ یعنی توی ۹ ماه حاملگی زنه باید تحت سرپرستی ما باش ...

نه لازم نيست مى تونى برى ببينيش 

يا خواركى ها وكارهاى كه براى دوران حاملگى و بچه مهم هست در كنارش باشى تا انجام بده 

حتى مى تونى فقط زمان به دنيا امدن ببينى 

مادر شدن ارزويم هست 🙏