mahdibbbb مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 427 عنوان کیا ادمین فروش سایت بودن 208 بازدید | 8 پست دوستان یه سایت فروش هست پشنهاد بم شده میخواستم ببینم خیلی سخته؟قبلا تو اینسگرام اینا ادمین بودم و یه خورده وارد هستم تو این کارا 1403/06/05 | 11:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 5910 میشه یه کارم به من پیشنهاد بدی.. سه ماهه دنبال کارم هیچی نیست همشون کلاه بردارن کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
karyabi1 عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 1815 ادمین سایت خب وظایفش بپرسبرنامه نویسی انجام میدی؟؟ 🙋🏻♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو 🛍️ فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
entegham77 عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 977 سلام من کارشناسی حقوق دارم جاییو برام سراغ نداری قبلنم ادمین نبودم جایی
mahdibbbb مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 427 میشه یه کارم به من پیشنهاد بدی.. سه ماهه دنبال کارم هیچی نیست همشون کلاه بردارن اینایی که توی تلکرام اینستا قطع به یقین که کلاهبرداریه چه کاری میتونی انجام بدی؟
mahdibbbb مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 427 ادمین سایت خب وظایفش بپرسبرنامه نویسی انجام میدی؟؟ اره کار ها حسابداری امنیت اینا هم انجام میدم
mahdibbbb مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 427 از کجا تونستی کارفرما پیدا کنی گلم؟ پیدا نکردم خودم رفتم چند جا جاهای که حیلی فروششون زیاده ولی مجازی از طریق دی جی کالا با سلام و سایت فروش ندارن پیشنهاد دادم
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 5910 اینایی که توی تلکرام اینستا قطع به یقین که کلاهبرداریه چه کاری میتونی انجام بدی؟ پاسخگویی اینا میتونم انجام بدم، یا پیام صوتیو تایپ کنم البته بلد نیستم ورد ش کنم کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨