زیباروووو مدیر استارتر عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 366 عنوان فرداعازم مشهدیم من امشب شدم 755 بازدید | 59 پست پریود شدم😩حالم دیدنیه بعد ۱۲ سال داریم میریم مشهد گند خورد تومسافرتمقرصی هست بخورم بندبیاد؟ 1403/06/05 | 00:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سانـــاے_نانـــاے عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 7616 من مفنامیک و ژلوفن میخورم بند میاره دخترکی شاد در من می زیست که چونان شاپرک به این سو و آن سو میپرید خیال پرواز داشت با ازدواج اجباری پر از غصه شد از رویاهایش دست کشید هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد پولک بال هایش ریخت پر پر شد
rrabi عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 5863 موزبخور اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92910 سلام منم برسون کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
شیربرنجتون عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 12032 بااید از قبل برنامه ریزی می داشتی بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره
zhiv_20 عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 8285 قرص مفنامیک اسید بخور قطع میکنه « اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷
banobidardsar عضویت: 1401/11/10 تعداد پست: 3709 نه دیگه شروع شده نمیشه قرص خورد حالا دیگه غصه نداره توی صحن میتونی بری التماس دعا
زیباروووو مدیر استارتر عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 366 بااید از قبل برنامه ریزی می داشتی اخه ۱۲ بایدمیشدم ی هفته زودترشدم نمیدونم چرا