2777
2789
عنوان

فرهنگیان خوبه یا بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4844 بازدید | 46 پست
توهین که درست نیست اونی که وارد یه رشته ای میشه دیگه معایبش هم میدونه و نباید ناراحت وسرد بشه با شنی ...

من تعصبی نکشیدم و حرف حق رو زدم فقط فرهنگیان نه خیلی از رشته ها الان که موقع انتخاب رشتس توی همین سایت انقدر براشون حرف در میارن و توهین میکنن که انگار همه بدن و فقط خودشون خوب و موفقن

واقعیت منم حرصم میگیره هی تند تند دارن میان فرهنگیان دلیل ۹۹ درصد هم مطمئنم برای علاقه به معلمی نیست برای حقوقشه یکی رو میشناختم از رشتش انصراف داد امسال کنکور فرهنگیان داد فقط برای حقوقش آدم از این حرصش میگیره چون میبینند شغلای دیگه باید سگ دو بزنن دنبال پول مفتن و اره از اونا که بیکارن رفتن اونجاشون پاره شده رشته ها سخت خوندند بهترن به صورت کاملا معمولی بتونند زندگی کنند اینه که درد اوره  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه های فرهنگیان رشته علوم تربیت بهتره یا امورتربیت؟ 

یا رشته های اموزش معلمی و دبیری؟! 

کدوم اینده شغلیش بهتره؟ 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

حقیقتا من رتبه ام حدود ۱۴۸۰ و اینا تجربی منطقه ۳ شد و فرهنگیان رو انتخاب کردم ... شغلیه که برعکس پزشکی زودبازده اس و اگرم واقعا پشتکار و باهوش باشی راحت به ماهی بالای ۱۵۰ میلیون در آمد بعد ۱۰ ۱۲ سال میرسی

منی که خودم فرهنگیانم به نظرم خیلیم خوبه تو دانشگاه با اینکه هیچ کاری نمیکنیم حقوق میگیرم سرکارم میر ...

حقوق دانشگاهی از همون اولش شروع میشه؟چند میدن؟بعد چندسال میشه از فرهنگیان و معلمی انصراف داد؟

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

فرهنگیان برای ادم های بلند پرواز، ادمایی که هیجان دوست دارن و ادمایی که حوصله بچه ها رو ندارن بدترین ...

بوتیک حقوقش هم متغیره کافه هم همینطور اگه صاحب کافه بشی هم پولداری کلا عالیه

من اول بحثم گفتم که خودم دوستایی دارم که فرهنگیان میخونن و با پوشش عادی و همه چیز عادی دارن مثل بقیه ...

آره میدونی حقوق معلمان فقط کمه بقول خودت متوسط و درآمد ثابته که نمیصرفه

حقوق دانشگاهی از همون اولش شروع میشه؟چند میدن؟بعد چندسال میشه از فرهنگیان و معلمی انصراف داد؟

از زمانی که حکم بیاد میدن حدود دوماه بعد از رفتن به دانشگاه که با کسورات دانشگاه حدود شش و نیم میدن

هر وقت بخوای میتونی انصراف بدی ولی باید خسارت پرداخت کنی

الان خسارت انصراف تقریبا چقدره؟برای شما الان میصرفه؟من الان اصلاح کار سالن زیبایی هستم شیفتی۳ونیم بهم میدن و الان دارم تاتو و پدیکور پا یادمیگیرم نمی‌دونم انگار بمونم سرکارم به صرفه تره

هر وقت بخوای میتونی انصراف بدی ولی باید خسارت پرداخت کنی

ولی فکر میکنم شاید بهتره برم فرهنگیان که توی خونه نباشم آخه سر آب خوردن هم داستان درمیارن بهم گیر میدن لااقل آدم دیگه خونه نیست فکرکنم امسال امتحان بدم 

بوتیک حقوقش هم متغیره کافه هم همینطور اگه صاحب کافه بشی هم پولداری کلا عالیه

بله. منظور این بود جای رشدش خیلی زیادتره 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

هر شغلی ارزشمنده حتی رفتگری و ادمی که این نمی فهمه باید جامعه رو ترک کنه ای کاش گاهی به صاحبان مشاغل می گفتن یه هفته کار نکنید تا مردم یاد می گرفتن به همه شغل ها احترام بذارن و بدونن ارزشمنده

حرفی ندارم بابااااااااای😂💔

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

بشخصه علاقه ای به معلمی و فرهنگیان ندارم ولی اطرافیانم عاشقشونن چون زود سرکار میشن موقع تحصیلم حقوق دارن و نسبت به شغلای دیگه وقت ازاد بیشتری داره.

تازه بنظرم اگه تدریس خصوصی و انلاینم داشته باشی درامدت خیلیم میره بالا

ولــی ســبــز میشـیم یه‌ روز ؛ )!

هیچوقت فرهنگیان رو دوست نداشتم حس میکردم حیف میشم برم معلم شم جدای از حقوق پایینش پرستیژشم فوق العاده پایینه و مال بچه تنبلاس. بعد تصویری ک از معلما دارم ببخشید چپل و به خودشون نمیرسنو مذهبی و ایناس. برا همین سال کنکورمم تیک علاقمند بودن ب شرکت در فرهنگیان ذو از همون اولش نزدم. اما در کل از بیکاری بهتره. میونم با بیکاری اصلا خوب نیست.