اون کسایی که میگن فرهنگیان بده لطف کنن با دلیل منطقی توجیه کنن . من نه فرهنگیانم نه اصن میخوام انتخاب رشته کنم و رد کردم این مراحل رو ولی دوستایی داشتم که فرهنگیان بودن و نه محیط دانشگاه مثل حوزه بوده نه اونا آدمای خشک مذهبی بودن تازه خیلی ام راحت گذاشتنشون . نمیگم فرهنگیان عالیه ولی جز مشاغل متوسط محسوب میشه با حقوق متوسط نه اون چیزی که شماها ساختین ، الان خیلی از کارکنان کادر درمان از فشار کاری زیاد و حقوق کم خسته شدن در حالی که معلما اگه حقوق خیلی بالایی نداشتن ولی دیگه وقت اضافی داشتن . البته الان باز یه عده میان میگن آره همه مفت خورن و این حرفا ، ولی خواهشا فکر کنین به حرفایی که میزنین ، شاید یا این حرف یه معلم از کارش دلسرد بشه شاید آینده یه نفر بخاطر این حرفای چرند بی اساس نابود بشه پس انقدر بیخودی سعی نکنین ارزش این شغل رو پایین بیارین معلمی حقوقش کم نیست و متوسطه ولی همین شغل ارزش و شرف داره به اینکه بری توی بوتیک یا تو کافه کار کنی
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من گفتم بده؟صرفا گفتم برای افراد با این روحیات خوب نیست.هر شغلی برای یه روحیه ای نامناسبه شما نباید ...
منم نخواستم به به و چه چه بشنوم من اصن معلم نیستم من فقط میگم کسی که نمیخواد وارد یه رشته یا یه شغل بشه و خوشش نمیاد خب نره و بگه من دوست ندارم نه اینکه بیاد تا یه نفر رو میبینه که شغلش به میل اون نیست طرفو زخمی کنه انقدر به اون رشته توهین کنه و طرف رو سرد کنه
من اول بحثم گفتم که خودم دوستایی دارم که فرهنگیان میخونن و با پوشش عادی و همه چیز عادی دارن مثل بقیه ...
عمل زیبایی خوراک اکثر خانم هاست ولی من دیدم کسایی رو که توی دوران دانشجوییشون خیلی مواظب بودن که مبادا بقیه دانشجو ها زیرآبشونو بزنن ، فرهنگیان همچین چیزایی هم داره
من سال نود وشش کنکور دادم اون زمان متقاضی به اندازه الان نداشت. رتبم بهش میخورد و من انتخابش نکردم ...
دقیقا، بعضی از دبیرای من که فرهنگیانی بودن یه جوری ادا درمیاوردن که انگار فقط اینا دانشجو ان، قبلنا هر کی رتبش نمیرسید به چیزی میرفت فرهنگیان الان شورشو درآوردن اکثرا هم سهمیه ای و بسیجی فارغ از ذره ای سواد
من سال نود وشش کنکور دادم اون زمان متقاضی به اندازه الان نداشت. رتبم بهش میخورد و من انتخابش نکردم ...
نمیگم شما حسودی یا این شغل عیب نداره من دارم میگم دیگه این سراپا عیدم نیست که وقتی کسی میخواد انتخابش کنه موقع انتخاب رشته هی میان میزنن تو ذوقش بابا شاید طرف علاقه داشته باشه بعد اینا هی انقدر میان بد میگن که فلانه و بهمانه که طرف کلا نا امید میشه
خانم جان من فوق لیسانس زبان انگلیسیم مدرس و مربی زبانم و حسودم نیستم و شغل معلمیو لمس کردم پدرمم معل ...
منظورم شما نبودی منظورم اون کسایی آن که حتی کلمات فارسی نمیتونن درست بنویسن از شدت بیسوادی بعد هی میان واسه بقیه تعیین تکلیف میکنن که این رشته خوبه این بده