2777
2789
عنوان

فرهنگیان خوبه یا بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4844 بازدید | 46 پست
نسبت به مهندسای بیکار خب خیلی شغل بهتریه نسبت به پرستاری و هوشبری و اینا که باید یه عالمه کار سخت کن ...

نه عزیزم اینطور نیست ۱۰تا هز فامیلام معلمن ۸گرو ۹ 

معلمی فقط به درد ضمانت بانکی میخوره واقعیته ناراحت نشو

پدرم خواهرم همسرم و ...معلمن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلی محدودیت دارن ، محدودیت توی پوشش ، محدودیت توی فضای مجازی، درسته که مزایاش زیاده ولی این باعث نمی ...

من سال نود وشش کنکور دادم اون زمان متقاضی به اندازه الان نداشت. رتبم بهش میخورد و من انتخابش نکردم  

الان هم اسی میگه هر کی معایبش رو میگه حتما حسوده، افاده دانشجوهای پزشکی کم بود افاده فرهنگیانی ها هم باید تحمل کنیم. همه سقف ارزوهاشون محدود نیست که

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

شغلی نیست که بگی میشه نمیدونم باهاش میلیاردر شد یا هرچی ولی خدایی شغل تمیز و معمولی هست

آره بابا عالیه خصوصا اگر علاقه داشته باشه شخص به تدریس و کار با دانش آموز و مدرسه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
من گفتم بده؟صرفا گفتم برای افراد با این روحیات خوب نیست.هر شغلی برای یه روحیه ای نامناسبه شما نباید ...

منم نخواستم به به و چه چه بشنوم من اصن معلم نیستم من فقط میگم کسی که نمیخواد وارد یه رشته یا یه شغل بشه و خوشش نمیاد خب نره و بگه من دوست ندارم نه اینکه بیاد تا یه نفر رو میبینه که شغلش به میل اون نیست طرفو زخمی کنه انقدر به اون رشته توهین کنه و طرف رو سرد کنه

من اول بحثم گفتم که خودم دوستایی دارم که فرهنگیان میخونن و با پوشش عادی و همه چیز عادی دارن مثل بقیه ...

عمل زیبایی خوراک اکثر خانم هاست ولی من دیدم کسایی رو که توی دوران دانشجوییشون خیلی مواظب بودن که مبادا بقیه دانشجو ها زیرآبشونو بزنن ، فرهنگیان همچین چیزایی هم داره

چون به نینی یار جون بر خورد پاکش کردم🎀

والا تا جایی که من دیدم یه مشت بیسواد حسود دارن میکوبن این شغل رو

خانم جان من فوق لیسانس زبان انگلیسیم مدرس و مربی زبانم و حسودم نیستم و شغل معلمیو لمس کردم پدرمم معلمه

متاسفم برا لحنت

من سال نود وشش کنکور دادم اون زمان متقاضی به اندازه الان نداشت. رتبم بهش میخورد و من انتخابش نکردم ...

دقیقا، بعضی از دبیرای من که فرهنگیانی بودن یه جوری ادا درمیاوردن که انگار فقط اینا دانشجو ان،  قبلنا هر کی رتبش نمیرسید به چیزی میرفت فرهنگیان الان شورشو درآوردن اکثرا هم سهمیه ای و بسیجی فارغ از ذره ای سواد

چون به نینی یار جون بر خورد پاکش کردم🎀

نه عزیزم اینطور نیست ۱۰تا هز فامیلام معلمن ۸گرو ۹ معلمی فقط به درد ضمانت بانکی میخوره واقعیته ناراحت ...

خب شغل کارمندیه دیگه آدم که نمیتونه باهاش پول پارو کنه ولی خود شغل شغل تمیزیه وقت اضافه ام داره و هر چی باشه از بیکاری و سگ دو زدن خیلی بهتره

منم نخواستم به به و چه چه بشنوم من اصن معلم نیستم من فقط میگم کسی که نمیخواد وارد یه رشته یا یه شغل ...

توهین که درست نیست 

اونی که وارد یه رشته ای میشه دیگه معایبش هم میدونه و نباید ناراحت وسرد بشه با شنیدنش از یک نفر دیگه 

ولی این جا من فقط از خودت توهین دیدم و راستش آنرماله کسی که دانشجو فرهنگیان نیست اینقدر تعصب روی معلمی داشته باشه 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

من سال نود وشش کنکور دادم اون زمان متقاضی به اندازه الان نداشت. رتبم بهش میخورد و من انتخابش نکردم ...

نمیگم شما حسودی یا این شغل عیب نداره من دارم میگم دیگه این سراپا عیدم نیست که وقتی کسی میخواد انتخابش کنه موقع انتخاب رشته هی میان میزنن تو ذوقش بابا شاید طرف علاقه داشته باشه بعد اینا هی انقدر میان بد میگن که فلانه و بهمانه که طرف کلا نا امید میشه

نمیگم شما حسودی یا این شغل عیب نداره من دارم میگم دیگه این سراپا عیدم نیست که وقتی کسی میخواد انتخاب ...

درسته

خانم جان من فوق لیسانس زبان انگلیسیم مدرس و مربی زبانم و حسودم نیستم و شغل معلمیو لمس کردم پدرمم معل ...

منظورم شما نبودی منظورم اون کسایی آن که حتی کلمات فارسی نمیتونن درست بنویسن از شدت بیسوادی بعد هی میان واسه بقیه تعیین تکلیف میکنن که این رشته خوبه این بده