2777
2789
عنوان

فرهنگیان خوبه یا بده

4844 بازدید | 46 پست

اون کسایی که میگن فرهنگیان بده لطف کنن با دلیل منطقی توجیه کنن . من نه فرهنگیانم نه اصن میخوام انتخاب رشته کنم و رد کردم این مراحل رو ولی دوستایی داشتم که فرهنگیان بودن و نه محیط دانشگاه مثل حوزه بوده نه اونا آدمای خشک مذهبی بودن تازه خیلی ام راحت گذاشتنشون . نمیگم فرهنگیان عالیه ولی جز مشاغل متوسط محسوب میشه با حقوق متوسط نه اون چیزی که شماها ساختین ، الان خیلی از کارکنان کادر درمان از فشار کاری زیاد و حقوق کم خسته شدن در حالی که معلما اگه حقوق خیلی بالایی نداشتن ولی دیگه وقت اضافی داشتن . البته الان باز یه عده میان میگن آره همه مفت خورن و این حرفا ، ولی خواهشا فکر کنین به حرفایی که میزنین ، شاید یا این حرف یه معلم از کارش دلسرد بشه شاید آینده یه نفر بخاطر این حرفای چرند بی اساس نابود بشه پس انقدر بیخودی سعی نکنین ارزش این شغل رو پایین بیارین معلمی حقوقش کم نیست و متوسطه ولی همین شغل ارزش و شرف داره به اینکه بری توی بوتیک یا تو کافه کار کنی

بله خب معلمی شغل بدی نیست نمیفهمم چرا میگن مفت خور ۳ماه تابستون تعطیلی رو هی میگن خب آموزش پرورش تعطیل میکنه خود معلم که نمیگه نمیام  و همینطور معلم های ابتدایی تو تابستون باید کاردستی درست کنن اغلب 

من به “یک روز” اعتقاد ندارم بلکه “امروز” را باور دارم

منی که خودم فرهنگیانم به نظرم خیلیم خوبه تو دانشگاه با اینکه هیچ کاری نمیکنیم حقوق میگیرم سرکارم میریم حقوق ثابت تابستون تعطیل نوروز تعطیل برف بیاد تعطیل مخصوصا واسه خانما شغل خیلی خوبیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه شما از بقیه سوال نپرسیدی زیاد اومدی یکم از فرهنگیان دفاع کنی😂

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

فرهنگیان برای ادم های بلند پرواز، ادمایی که هیجان دوست دارن و ادمایی که حوصله بچه ها رو ندارن بدترین شغله  

همون بوتیک و کافه رو من به فرهنگیان ترجیح میدم

و بهرحال دانشگاه فرهنگیان از بیشتر دانشگاه ها گیرتره 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

دیگه شما از بقیه سوال نپرسیدی زیاد اومدی یکم از فرهنگیان دفاع کنی😂

بله عزیزم دارم دفاع میکنم.  این همه دارن تخریب میکنن من حالا یه دفاعی بکنم،  اگه کسی نمیخواد بره خب نره زوری که نیست . مشکل اینه که طرف اصن پاشو توی اون دانشگاه نزاشته و اصن نمیدونه دانشجوها چکار میکنن بعد میاد اظهار نظرم میکنه فرهنگیان و همه رشته ها

بله عزیزم دارم دفاع میکنم. این همه دارن تخریب میکنن من حالا یه دفاعی بکنم، اگه کسی نمیخواد بره خب ...

نه بابا چیزی که من تو این سایت دیدم ۹۰ درصد معلمی رو بهترین شغل میدونن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
فرهنگیان برای ادم های بلند پرواز، ادمایی که هیجان دوست دارن و ادمایی که حوصله بچه ها رو ندارن بدترین ...

خب اینکه شما دوست داری یا نداری تصمیم شخصیه و منظورم به شما نیست ولی کسی مثل شما نباید بیاد مثلا بگه فرهنگیان بده عزیز شما دوست نداری نرو دیگه چکار به بقیه داری ، توی ذهن همه این مشاغل چون وابسته به دولتن یعنی سختگیری که درسته هست ولی نه اونقدر . والا ما معلم دیدیم با خیال راحت عمل های زیبایی ام میکنه و کسی ام کاری باهاش نداره حالا یه عده فقط میخوان بگن فرهنگیان یعنی محدودیت و دست و پا بسته شدن در صورتی که اگه بیکار میموندن و تو خرجشون میموندن اون وقت میفهمیدن دیگه نباید ناز کنن

کلی محدودیت دارن ، محدودیت توی پوشش ، محدودیت توی فضای مجازی، درسته که مزایاش زیاده ولی این باعث نمیشه آدم معایبشو نادیده بگیره،  من خودم آدم بلند پروازی ام اصلا از فرهنگیان خوشم نمیاد خداروشکر میکنم قبول نشدم

چون به نینی یار جون بر خورد پاکش کردم🎀

حقوقش بخورو نمیره

نسبت به مهندسای بیکار خب خیلی شغل بهتریه نسبت به پرستاری و هوشبری و اینا که باید یه عالمه کار سخت کنن با حقوق کم این شغل وضع بهتری داره

خب اینکه شما دوست داری یا نداری تصمیم شخصیه و منظورم به شما نیست ولی کسی مثل شما نباید بیاد مثلا بگه ...

من گفتم بده؟

صرفا گفتم برای افراد با این روحیات خوب نیست.هر شغلی برای یه روحیه ای نامناسبه شما نباید توقع داشته باشی همش به به و چه چه بشنوی 

از دید من برای ادمای راحت طلب و بچه مثبت شغل خوبی هم هست

و اون بند اخر هم فقط برای افرادی که چاره دیگه ای ندارن صدق میکنه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

والا تا جایی که من دیدم یه مشت بیسواد حسود دارن میکوبن این شغل رو

خداییش تک و توک دیدم کسی بکوبه اغلب دوسش دارن 

شغل خوبیه ..

کلی محدودیت دارن ، محدودیت توی پوشش ، محدودیت توی فضای مجازی، درسته که مزایاش زیاده ولی این باعث نمی ...

من اول بحثم گفتم که خودم دوستایی دارم که فرهنگیان میخونن و با پوشش عادی و همه چیز عادی دارن مثل بقیه میگردن تازه خیلی ازین معلم هارو دیدیم که انواع کارای زیبایی ام انجام میدن . اون سختگیری واسه مصاحبس