2777
2789

من باردار میشم ولی اگ باردارربشم خودم مشکل ژنتیکی دارم احتمال انتقال ب بچه ۵۰ در۵۰ همینه نباید بچه ای بیارم  اگ بخام پی جی دی کنم ک بدونم جنین سالمه یانه هزینه ای،خیلی بالای داره بخام تخمک اهدایی هم بگیزم باز هزینه هاش ۱۰۰ ب بالا  خیلی دلم گرفته خیلی عاشق بچه ام شوهرم عاشق بچس نمیدونم چیکار کنم کاش خدا اگ درد میداد حداقل پولش میداد  شوهر بچه میخاد اما من...گ خودش شرایط  میدونه ولی انقد عاشق بچم ک خود خواه شده میگه بیاریم عیب نداره ولی من نمیتونم ریسک کنم بچه‌ای بیارم ک خدای نکرده مریض باشه

جایی من  بودین چیکار میکردین

از زندگیش میرفتین ک بتونه با کسه دیگ بچه دار بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
شما که هزینه اینارو ندارینهزینه مخارج این بچرم ندارین

چرت ترین حرفی که بع کسی که نمیتونه بچه دار شه بزنی اینه 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

این هزینه  ۱۰۰ تومن رو داریم ولی احتمال پی جی دی ۳۰ درصد ک خیلی پایین تو ایران ولی انقد پول نداریم ک بریم خارج انجام بدیم.

تخمک اهدایی هم و اینک داروهای ک میدن باعث میشه  بیماری پیشرفت کنه  چون داروهای ب درد نمیخوره  ینی کیفیت پایین هسن

نمیتونی هزینه آزمایش پی جی دی را به طوری جور کنید یا بیمه کمکی نمیکنه

بیمه تکمیلی نمیده پولش میتونیم جور کنیم ولی درصد گرفتین فقط،۳۰ درصد ینی میشه گف فقط بخاطر پول انجام میدن  وگرنه احتمالش صفر   ما اونقد پول نداریم ک بریم خارج می جی دی کنیم

چون روز به روز تو این مملکت گرونیه۱۰۰-۲۰۰میلیون پول زیادیه یه عمر بچه نگه داشتن نیس؟

خانوم باهوش یکی هست راحت بچه دار شی پولتو جمع کنی برای بعدش هزینه کنی یکی هس ۱۰۰ میلیون هزینه کنی که اونم بشه نشه است وقتی بیای تو این راه وقتی در به در از این آزمایشگاه ب اون آزمایشگاه این سونو گرافی به اون عکس رنگی و آخر تو میمونی و یه عالمه برگه یه عالمه حس گند که به خودت داری آرزو میکنم هیچ وقت این هارو تجربه کنی ولی بهتره طوطی وار م تایپ نکنی

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

ما مشکل ژنتیکی داریم 

پسرم متابولیکه 

دیگه بچه هم نمیخام 

اگه واقعا بچه سالم میخاین هردو کارکنید و پس انداز کنین تا بتونین پی جی دی انجام بدین 

💔

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
2809