2777
2789
عنوان

خانم های با حجاب میشهه بیاید

175 بازدید | 17 پست

من در یه دوگانگی گیر کردم

در پوشش بدن کاری ندارم و اوکی ام

ولی پوشش مو وقتی موهام پیدا نیست زشت میشم، سنم رو خیلیی بالاتر نشون میده ولی وقتی یکم از موهام بیرون هم حس خوبی دارم هم شیک تر میشه اطرافیانم اکثرا بی حجاب هستن و وقتی عکسای خودم رو با اونا مقایسه میکنم یا در کنار هم عکس میگیرم واقعا خب زشت میشم....

قبول کنیم که یه تیکه مو کلی به صورت آدم زیبایی میده از این طرف عذاب وجدان هم میگیرم

لطفا شعاری نگید که خدا ببین چی دوست داره و اینا اگر غیر اینا راهنمایی میتونید کنید ممنون میشم🤕

چی بگیم الان 🤣

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

خب شما اول فلسفه اینکه حجاب داری رو بررسی کن

و حجاب دقیقا یعنی همین 

یعنی هیچ زیبایی ات معلوم نباشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

چی بگیم خودت چی دوس داری ؟

خدا چی دوس داره 

مردم چجوری خوششون میاد 

اون عکس به چه دردت میخوره و آیا در اینده و زندگیت اون عکس خبلی نقش مهم داره؟

نزدیک هزاران عکس اینور اونور داریم که شاید سالی سه قانیه زوم باشیم روش 

اینارو برا خودت تو ذهنت ج بده همین !

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 🇮🇷❤️🇮🇷 تو میان پرده دل و قلب من روان هستى، همچون جارى شدن اشکها در میان پلکها. و در ضمیر من، درون دلم فرو مى‏آیى، همچون فرو آمدن جانها در بدنها. 🇮🇷❤️🇮🇷(حلاج)

فداتبشم اگر میخوای محجبه بشی بذار بخاطر ایمانت به خدا و رضایت اون محجبه باشی گلم نه بخاطر زیبایی یا هر چیز دیگه ای خب طبیعیه مو هم یکی از عامل های زیبایی ولی مطمئنا وقتی بدون حجاب زیبایی با حجاب هم معصوم و زیبایی

منم همینطورم

پوشش بدنم رو کامل رعایت میکنم

قبلا (تا چند ماه پیش) کلا پوشش سر نداشتم ولی الان شال سرم میکنم و موهام قد یکی دو بند انگشت بیرونه و مشکل خاصی ندارم

به مرور زمان اون هم درست میشه

باحجاب نیستم ولی زمانی تعصبی بودم و تجربه خودمو میخوام بگم:

از چارچوب ذهنیتون خارج بشید و فکر کنید 

هیچ منطقی قبول نمیکنه موی انسان صرفا بخاطر اینکه دخترید تحریک کننده باشه   

هیچ هدفی برای این کار نیست جز اینکه یه عده مرد زمانی اومدن تصمیم گرفتن زنارو کنترل کنن 

پس اگه برای هویت خودتون ارزش قائلید به حرف یه عده ای که گفتم نباشید 🚶‍♀️

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan

اون حس خوب رو شیطان بهت القا میکنه 

یه جا نوشته بود 

بترسید از گناه که لذتش کوتاه و زود گذر 

ولی عذابش اون دنیا تلخ و سخت و دائمیه 

هر روز که میگذره یه روز به قبرمون نزدیک میشیم 

اون دنیا و داخل قبر دیگه بی حجاب هانیستن ازت طرفداری کنن 

خوب می شد اگر بعضی خانم ها به جای مانتوی تنگ کمی هم به فکر قبر تنگ بودند!                                       حجاب يعنى یک زن بداند که چه بپوشد،کجا بپوشد، و برای که بپوشدولی امروزه کسانی‌که این را نمی‌دانندبه کسانی‌که این را می‌دانند، عقب مانده می‌گویند.‌‌‌‌
2801