2777
2789
عنوان

راسته میگن شیرازیها 🤔🤔😳😳

910 بازدید | 26 پست

خیلیییی خونگرم باحال وبامرام و  مهربونند؟  اگه راسته که البته صدرصد هم راسته بیاید بمنو راهنمایی کنید لطفا به من که میخوام بیام تو شهرتون مسافرت  جاهای سرگرم کننده و دیدنی بخصوص برای نوجوانان و همچنین تفرجگاهایی که چشمه یا ابشار و سرسبزی داشته باشن معرفی کنید لطفاااااا🙏🙏

این کاربری متعلق به دونفر است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زیادهاگه تفرجگاه خفن میخوایبیا کوهمره سرخیتفرجگاه آقای محمدی با چشمه و آبشار و دریاچه و ...گوگ ...

بگو عزیزم  خود شیراز چه جاهایی داره و اطرافش که ابشار و ... داره رو لطفا معرفی کن

خیلی زیادهاگه تفرجگاه خفن میخوایبیا کوهمره سرخیتفرجگاه آقای محمدی با چشمه و آبشار و دریاچه و ...گوگ ...

یعنی تفرجگاه خصوصیه ؟ 

بگو عزیزم خود شیراز چه جاهایی داره و اطرافش که ابشار و ... داره رو لطفا معرفی کن

شیرازم که تا دلت بخواد اماکن دیدنی داره

گوگل سرچ کنی بهتره

چون خییییلی زیادن

اما آب و هوای دنج میخوای

یا باید بری سمت کوهمره، یا سپیدان و یاسوج یا قلات

شیرازم که تا دلت بخواد اماکن دیدنی دارهگوگل سرچ کنی بهترهچون خییییلی زیادناما آب و هوای دنج میخواییا ...

خیلی دور نمیخوام برم  نزدیکای شیراز باشه