2777
2789
عنوان

سردی وبی محلی شوهر

159 بازدید | 11 پست

سلام من مشکلم خیلی جدیه شوهرم اصلا بهم ا همیت نمیده محلم نمیزاره محبت نمیکنه،نمیدونم چکارکنم خسته شدم افسرده شدم دوتا بچه دارم نمیتونم جدا بشم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینکه میتونه باصحبت حل بشه چرا ب جدایی فکر میکنید اخه

خیلی باهاش صحبت کردم اندازه یه کتاب براش خواندم ولی اهمیت نمیده میگه من نمیتونم اینجوری که تو میخوای باشم

خیلی باهاش صحبت کردم اندازه یه کتاب براش خواندم ولی اهمیت نمیده میگه من نمیتونم اینجوری که تو میخوای ...

مگع چه جوری میخواین ک نمیتونه؟

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

مگع چه جوری میخواین ک نمیتونه؟

میگم بهم توجه کن بهم اهمیت بده منم حساب بیار نچتو زندگیت پول نمیخوام هیچی نمیخوام فقط زبونی بهم محبت کن میگه نمیتونم میگه من رییسم زن برده

میگم بهم توجه کن بهم اهمیت بده منم حساب بیار نچتو زندگیت پول نمیخوام هیچی نمیخوام فقط زبونی بهم محبت ...

اگه میشد مشاوره میرفتید خیلی خوب میشد

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

میگم بهم توجه کن بهم اهمیت بده منم حساب بیار نچتو زندگیت پول نمیخوام هیچی نمیخوام فقط زبونی بهم محبت ...

خیلی اذیتم می‌کنه باحرفهاش،مثلا میگی پیری،میگم مثلا پام درد می‌کنه یه کم ماساژ میدی میگه کثیفیو....به خدا من نه پیرم نه کثیف اینا رو میگه منو دق بده،بهم استرس میده الان 39سالمه قرص اعصاب میخورم اضطراب دارم وسواس گرفتم تپش قلب تنگی نفس