2777
2789
من ۲۶ سالمه سه ساله ازدواج کردم دو سال و نیمه اقدامم خسته شدم هر ماه امیدوار بودم و منتظر چند وقت پی ...

من بعد۳ سال و نیم دخترمو باردار شدم چهارمین سالگرد ازدواجمون دنیا اومد .دومیو بعد۵ سال!نامید نشو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بعد۳ سال و نیم دخترمو باردار شدم چهارمین سالگرد ازدواجمون دنیا اومد .دومیو بعد۵ سال!نامید نشو

چشم ممنونم عزیزم .... 

دیگه به هر دری زدم خدا خودش اگه قسمتمه به منم بده تا سنم بالا نرفته چون همینجوریشم حوصله خودمم ندارم 

چشم ممنونم عزیزم .... دیگه به هر دری زدم خدا خودش اگه قسمتمه به منم بده تا سنم بالا نرفته چون همینجو ...

سنت خوبه.نگران نباش.میشه 

پس سری قبلی چطور باردار شدی؟اینو بدون که میشی حتما

با کلی قرص هم میخوردم هم واژینال چون پرولاکتینم بالاست

پرولاکتینم منم بالا بود😐😑۳۹ قبل اینکه باردار بشم دادم چکاپ که بفهمم چرا باردار نمیشم.چون تو سونو اوکی بود همه چی ولی نمیشد!

پرولاکتینم منم بالا بود😐😑۳۹ قبل اینکه باردار بشم دادم چکاپ که بفهمم چرا باردار نمیشم.چون تو سونو ا ...

من پرولاکتینم ۳۱۴ بود رنج نرمال آزمایشگاه ۵ تا ۲۶ بود 😐😔😔😔 من همه علائمشو دارم 

با کلی قرص هم میخوردم هم واژینال چون پرولاکتینم بالاست

ما خودمونم تو شوک بودیم چطور آخه!اقدام نکردم!چون دکترم میگفت اقدام کردی ۴۵ دقیقه بخواب زیر کمر بالشت و پاها بالاو...😂

سلام ، ببخشید اینجا اومدم این سوالو بپرسم ؛ از شما هم درخواست شده براتون چله بگیرن ؟ و ازتون پول بخوان؟

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم