2777
2789
چقدرم اون دسته کوفتی سونو رو چرخوند!گفتم درد دارم نمیخوام اصلا چیزی ندیدی ولم کن

وا چقدر ناشی بوده .... معمولا آروم و با حوصله میچرخونن ببینن بارداره طرف به من که گفت دوتا دستام رو بزارم زیر باسنم که بالاتر بیاد دردش کمتر بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قلبش مگه تشکیل نشده فقط؟گفتی که هیچی ندیدن نه ساک نه هیچی

نه هیچی ندیدن.دکتر گفته قبل تشکیل قلبش شیاف نباید بذاری.تا۷ هفته یا ۸هفته که صداشو شنیدی بعد شیاف میدیم بهت

شاید برای اینکه اگه بخواد سقط بشه راحت تر بیوفته منم شنیدم همچین چیزی

پس چه فرقی داره شما که شیاف گذاشتی خودش افتاد!خیلی راحت!دکترا هم بخدا الکی ان فقط آدمو عذاب میدن

پس چه فرقی داره شما که شیاف گذاشتی خودش افتاد!خیلی راحت!دکترا هم بخدا الکی ان فقط آدمو عذاب میدن

منم تعجبم همین بود این همه شیاف گذاشتم اخرشم راحت افتاد ... میگم استرس نده یکیشون حرفاشون با هم یکی نیست مثل آرایشگرا فقط میگن ما بلدیم اون یکی هیچی حالیش نیست 

منم تعجبم همین بود این همه شیاف گذاشتم اخرشم راحت افتاد ... میگم استرس نده یکیشون حرفاشون با هم یکی ...

🤦🏻‍♀️سر بچه اولم بی بی چکم خیلی پررنگ شده۱۰ روزعقب انداختم بعد زدم.دوباره۲هفته هم صبر کردم رفتم سونو قلبش تشکیل شده بود و ۷ هفته و ۴روز بودم.ولی سر دومی پریود شدم و درد دارم و لکه بینی میترسم وگرنه نیاز به این دکتر اون دکتر نداشتم استرس و دردا و خونریزیها منو عذاب میده.با این احتساب الانم ۲هفته باید صبر کنم کم کمش.دکترا ول نمیکنن منو 

🤦🏻‍♀️سر بچه اولم بی بی چکم خیلی پررنگ شده۱۰ روزعقب انداختم بعد زدم.دوباره۲هفته هم صبر کردم رفتم سو ...

عه بچه داری من بچه ندارم اولیه ...خب دیگه عزیزم تو که تجربه هم داری مثل من نیستی ... اونا ول نمیکنن ما باید ولشون کنیم 😂

عه بچه داری من بچه ندارم اولیه ...خب دیگه عزیزم تو که تجربه هم داری مثل من نیستی ... اونا ول نمیکنن ...

آره دخترم داره میره۶ سال😄تو تاپیکهای قبلیم شاید باشه.ولی اصلا سر دخترم اینطوری نبودم😐میترسم از خودم و بدنم خدای نکرده چیزیم نشه و بچه مشکلی نداشته باشه

آره دخترم داره میره۶ سال😄تو تاپیکهای قبلیم شاید باشه.ولی اصلا سر دخترم اینطوری نبودم😐میترسم از خود ...

وای ماشاءالله خدا حفط کنه کوچولوهاتو برات ... برای منم دعا کن 

احتمالا این یکی پسره ...🥰

چندسالته؟من۳۱ دارم میرم۳۲ دیگه۱۰ساله ازدواج کردم.شما چطور؟

من ۲۶ سالمه سه ساله ازدواج کردم دو سال و نیمه اقدامم خسته شدم هر ماه امیدوار بودم و منتظر چند وقت پیش دکترمو عوض کردم فهمیدم یه غده تو هیپوفیزمه که باعث این شده باردار نشم الان فقط یه نا امیدم