2777
2789

وای انگار چند ماه پیش منه

۴ بار آزمایش بتا دادم مثل شما اوکی و درست بالا می‌رفت ولی دو جا سونو رفتم ساک بارداری را با سونو واژینال هم نمی دید

دو هفته مردم از استرس بارداری خارج رحمی

بتا که بالای ۲۰۰۰ رفت پیدا شد نه تنها ساک را دید قلبش هم خداروشکر تشکیل شده بود.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکتر رفتی بهت بگه چندهفته ایی یا نه

نه.چون پریود شدم۱۵ روز پیش و لکه بینی هم دارم ۳روزه یا بیشتر.ولی بتا داره میره بالا ولی جنین دیده نشده یا ساک حتی!استرس داره منو میخوره چیکارکنم

نه.چون پریود شدم۱۵ روز پیش و لکه بینی هم دارم ۳روزه یا بیشتر.ولی بتا داره میره بالا ولی جنین دیده نش ...

عزیزم استرس نداشته باش غذای مقوی بخور . فیلم ببین سرت گرم کن . بچه ات بسپار دست خودش ک بهت هدیه داده . اگ سونو شکمی باز رفتی مشخص نشد برو واژینال بعدم چون خونریزی و لکه داری شاید جفت پایبنه

سونو واژینال دادم ولی چیزی نبود😢💔

ذکر بگو . قران بخون قلبت اروم بشه دختر استرس برات خوب نیست خدا برات ایشالا حفظ اش میکنع نگران نباش 

برات دعا میکنم مامان نگران😘🥰 فسقلی ات چ نازی داره از الان ها . خودشو رو نمیکنه 

نه.چون پریود شدم۱۵ روز پیش و لکه بینی هم دارم ۳روزه یا بیشتر.ولی بتا داره میره بالا ولی جنین دیده نش ...

عزیزم یعنی اولین روز پریودت ۱۵ روز پیش بود؟؟؟ اگه اینجوری باشه که خب طبیعیه حتی برای دیدن ساک بارداری چون زود رفتی دیگه 

عزیزم حرص نخور و آروم بشین انقدر ازین دکتر به اون دکتر نرو منم مثل تو بودم سونو واژینالم کرد که بچه رو ببینه دیگه متاسفانه سقط شد دقیق یکسال پیش ...من بتام ۳۳۰۰ بود نمیدیدش ...اخرشم فهمیدم که نتونسته لاله گزینی کنه