2777
2789

الان یک سال و نیمه که عقد بسته ایم

بعد هی رفیق بازی میکرد و بهم دروغ می‌گفت که خونم

هر کار کردیم درست نشد

تا اینکه این ۴،۵ ماه اخیر بهم می‌گفت که دیگ رفیق بازی نمی‌کنم و رابطمون خیلی خوب شده بود

تا اینکه امروز مامانش بهم زنگ زد و لوش داد

که شبایی که به من می‌گفت خونم در اصل تا ۵ صبح پیش رفیقاش بوده (کلا همیشه بهم خبر میده ولی من به شوهرم نمیفهمونم که مادرش بهم خبر رو رسونده)

خلاصه که من از عصر با شوهرم سر سنگین رفتار کردم

ولی خوب بودم باهاش

تا اینکه شب بهم گفت سر سنگینی چیزی شده

مامان بابام حرفی بهت زدن

تا این حرفو زد زرنگی کردم و یه دستی زدم

گفتم معلومه یه چیزی شده که از کن پنهان میکنی

وگرنه چرا باید بترسی مامان و بابات بهم حرفی زده باشن

دیگ اونم تندی استرس گرفت و نه و نو کرد

و بعدشم گفتم

علی جان ایشالله که چیزی رو از من پنهان نمیکنی

ولی اگ چیزی رو از من پنهان کنی دیگ مثل سابق برخورد نمیکنم

اونم گفت باشه هر چی تو بگی میکنم

گفتم باشه اگ حق با من بود دیگ حق نداری با رفیقات

در ارتباط باشی

اونم گفت اگ حق با من باشه دو روز با دوستام میرم مسافرت

بعد این سکوت کردم

ولی اون هی داشت غر غر می‌کرد و لا به لای حرفاش بهم توهین می‌کرد مثل اینکه تو نمیفهمی و شعور نداری و تهمت می‌زنی و…

آقا من جوشی شدم

و گفتم علی آقا شرطی باختی دور رفیقاتو خط بکش

گفت چرا

گفتم چون که لایو لوکیشن ولتساپ تو برا خودم فرستادم و از مال تو رو پاک کردم که نفهمی

(در صورتی که اصلا لایو لوکیشن نداشتم 😂)

بعد گفت اگ راست میگیری اسکرین بفرست من کجام

منم خبر داشتم که دم خونس

بخاطر همین اسکرین گرفتم و با فوتوشاپ درستش کردم و بدون هیچ ایرادی فرستادم 🤣🤣🤣(فوتوشاپ بلدم خبر نداره )

بعد دهنش بسته شد و قطع کردم 😂🤣🤣🤣

به نظرتون من بردم؟

کارم درست بود ؟

تغییر میکنه ؟

اصلا باورم نمیشه دروغم لو نرفت و 

تونستم جمعش کنم به نفع خودم کنم همه چیو 

قشنگ حرفای خودشو بر علیه خودش استفاده کردم 

اخه ما که خیلی خوب بودم چرا دروغ چرا رفیق 

مگ من کم بودم برات 

نه

تاپیک قبلیتم خوندم

فک نکنم این آدم تغییر باشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

آدرم رفیق باز درست نمیشه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

ملاکت  

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*  

خواهر عزیزم 

من شوهرم رفیق بازه و بعد عزدواج فهمیدم

امیدوارم درست بشه همسرت

و روزای خوبی داشته باشی

اما مرد رفیق باز 

خانواده براش اصلا مهم نیست

من اگر بچه نداشتم تا الان هزار بار جدا شده بودم

لطفا درستش کن 

ترک بده بعد برو سر زندگیت

ازدواج❌️ موش و گربه بازی✅️هزار سالم بیاد و بره یه رفیق باز همیشه رفیق بازه و نمیشه عوضش کرد

من واقعا اذیت ام

هیچ وقت خونه نیست همسرم

دوستاش عرجعیت دارن

واقعا سخته و همیشه قهریم همیشه دعوا

بریدم ازش

الان شوهر خواهرشوهرم رفیق باز بوده الانم که نزدیک 60سالشه بازم رفیق بازه😁🥴 خیلیم تلاش کرده خواهرشو ...

وایییی😭

اخه خود شوهرم کارای بدشو قبول داره 

خودش میاد میگه اشتباه کردم و دیگ نمیکنم 

ولی باز فرداش انجام میده 

فقط حرفه 

2801