2777
2789
عنوان

مادرها ی بچه دار

110 بازدید | 10 پست

خانوما دخترم شبا تا یک بیدار بود یعنی هر شب دیر می‌خوابید 

واقعا نگران شدم که بعدا عوارض داره 

دکتر بهم یه شربت گیاهی معرفی کرد 

که بدون نسخه هم میشه خرید الان دو شبه ساعت یازده میخابه

اینم شربت 

پدیا بست اسلیپ

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

سعی کن به صورت طبیعی ساعت خوابش رو تنظیم کنی. 

مثلا صبح ها زود بیدارش کن. یا بعدازظهر ها نخوایبه یا کم بخوابه. 

وقتی هم از ساعت ۱۰ شب خاموشی بزنی و قصه پخش کنی. دیگه نهایت ۱۱ خوابش می‌بره.

من این شربت رو زمانی به دخترم دادم که کلا از بدو تولد صبح و شب دختر من برعکس بود ساعت ۴-۵ صبح میخوابید

چرا شربت!!!

باهاش بازی کن

پارک برو باهاش 

مسیر خونه تا پارک اگه نزدیکه پیاده برو 

تو مسیر دنبالش بدو 

خیلی کارا میشه انجام داد 

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن به صورت طبیعی ساعت خوابش رو تنظیم کنی. مثلا صبح ها زود بیدارش کن. یا بعدازظهر ها نخوایبه یا ک ...

کاش زودتر با این شربت آشنا میشدم 

دختر منم تا دو سه سالگی تا دو نصف شب بیدار بود

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
چرا شربت!!!باهاش بازی کنپارک برو باهاش مسیر خونه تا پارک اگه نزدیکه پیاده برو تو مسیر دنبالش بدو خیل ...

میره 

پارک

بازی

خسته نمیشه

میره پارکبازیخسته نمیشه

چی بگم 

درکل شربت هرچی باشه ضرر خودشم داره 

موفق باشی🌺

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
چی بگم درکل شربت هرچی باشه ضرر خودشم داره موفق باشی🌺

قربانت 

والا مضرات شب بیدار موندن  بیشتره 

کاش زودتر با این شربت آشنا میشدم دختر منم تا دو سه سالگی تا دو نصف شب بیدار بود

البته زیاد هم خوب نیستا.من جان بودم نمی‌دادم. یعنی نمیشه مدام بدی. موقت هست. شیشه اش تموم بشه نباید پیوسته بدی. مثل خواب آور و استامنیفن میمونه. 

موقتی باید بدی بعد از اون ور نذاری صبح زیاد بخوابه. 

شب موقع خواب خسته اش کن . حمام ببر. پارک ببر. که زودتر بخوایه

بعد هم کارمندی که اصرار داری بچه ات زود بخوابه؟

البته زیاد هم خوب نیستا.من جان بودم نمی‌دادم. یعنی نمیشه مدام بدی. موقت هست. شیشه اش تموم بشه نباید ...

نه خودم مشکلی ندارم 

فعلا موقت میدم 

از بچگی دیر خوابیده 

گفتم طفلی گناه دارع رشد بچه ها تو خواب شبه

نه خودم مشکلی ندارم فعلا موقت میدم از بچگی دیر خوابیده گفتم طفلی گناه دارع رشد بچه ها تو خواب شبه

نکران نباش عزیز. دختر من دو سال تماااااام از بدو تولد ۵-۶ صبح میخوابید. و صبح و شبش برعکس بود. پیر شدم تا درست شد. 

بهترین راهکار این بود که از ۹:۳۰-۱۰ شب خاموشی می‌زدیم. 

ظهر ها نمیخوابوندیم. بعد دیگه کم کم درست شد. 

من راضی بودم دخترم ۱ بخوابه.

دخترت خوبه. دیر نمیخوابه. الان اکثر بچه ها همین تایم میخوابن. حتی بچه های من. رشدشون هم خوبه خداروشکر 

نکران نباش عزیز. دختر من دو سال تماااااام از بدو تولد ۵-۶ صبح میخوابید. و صبح و شبش برعکس بود. پیر ش ...

قربونت 

فعلا این شیشه تموم بشه 

ببینم پزشک اطفال نظرش چیه 

بازم مرسی