2777
2789
عنوان

مادر شوهرم شوهرم رو لو داد

429 بازدید | 26 پست

یک سال و نیمه که عقد بستم شوهرم فوق العاده رفیق باز و دروغگو بود و یک سال اول با خانواده‌اش همکاری کردم تا تغییرش بدم ولی تغییر نداد که هیچ تازه بدتر شد و هی از من فاصله می‌گرفت و می‌گفت تو شبیه مامانم شدی

تااینکه الان ۶ ماهه با خانواده شوهرم ارتباطم رو کم کردم فقط هفته یه شب میرم بهشون سر می‌زنم و الان در حال حاضر رابطه‌ام با خود شوهرم خیلی خوب شده بود و فکر می‌کردم دیگه رفیق بازی نمی‌کنه دروغ نمیگه بین خودمون قرار گذاشتیم که فقط هفته یه شب بره پیش دوستش و تا به ۱۲ شب برگرده

تا اینکه امروز با مادر شوهرم زنگ زدم  صحبت کردم و با بغض و ناراحتی گفت 

خونه خودت نرو تا علی درست نشده 

علی همون شب که بهت گفت مهمونی نریم

و کار دارم 

دقیقا همون شب تا ۵ صبح پیش دوستاش بود 

و چند شب پیش ساعت ٢ شب زد بیرون و ۵ صبح اومد خونه 

معلوم نیست چکار می‌کنه 

و با ما هم قطع ارتباط کرده 

تا میایم باهاش حرف بزنیم 

داد و بیداد می‌کنه و به شماربطی نداره

بهم گفت علی رو تا درست نکردید خونت نرو

آخه ما قرار شد آبان بریم خونمون 

و گفت اگ علی درست بشه 

من بهترین خونه زندگی و ماشین و بهترین عروسی روبراتون میگیرم 

ولی فقط علی درست شه 

به روی شوهرم بیارم یا نه 

اصلا چکار کنم 

نمیدونم واقعا

ولی چه مادرشوهر دلسوزی...

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علی درست نمیشه

یه پس گردنی بهش بزن و خوش گلدین

نه بخاطر رفیق بازیش

بلکه بخاطر دروغگوییش

کسی که دروغ ریز میگه یعنی دروغ درشت هم زیاد گفته فقط گندش در نیومده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

قید علیرو فعلا بزن علی فعلا بچس باید بهش بگید علی کوچولو بزار بزرگ تر شه بعد ازدواج

ای پانتورک! ای پانکورد! و ای پان لر! و در آخر ای تجزیه طلب ک دنبال دزدیدن اصالت بقیه ی قوم ها هستی و حتی سندی هم نداری !ای کسی ک دنبال تفرقه انداختن بین قوم های عزیز ایران هستی !ای کسی ک دنبال تفرقه انداختن بین افرادی ک آیین و اعتقادات متفاوتی دارن هستی! برو دنبال پدر واقعیت بگرد ای بی وجود بی وطن👋

هنوز بچه بودی که نفهمیدی با خانواده شوهر هیچوقت تو یه تیم نباید باشی ودر ثانی به مادرشوهرتم بگو دیگه دخالت نکنه شوهرت دلش به زن زندگیش قرص بشه قید همه رو میزنه

من همین کارو کردم رفقیاشو گذاشت کنار

خب اره بهت دروغ گفته ببخشیدا دراز گوش فرضت کرده اون دوستاش از شما واجبت ترن ؟مثلا چین بخاطر خوشی بااونا بهت دروغ بگه کسی که همچین چیزیو پنهان میکنه ببیندر راینده چه کارا ک ازش برنمیاد

2801