2777
2789
عنوان

بچه ها من میخوام کتاب درسی بخرم

42 بازدید | 5 پست

بعد هنوز چاپ ۱۴۰۳ نیومده به نظرتون چاپ ۱۴۰۲ بخرم  چون همون اقا گفتن که مطالب  فرقی نمیکنه فقط قیمتا افزایش میکنه ؟

منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قوی‌تر باشی  💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالی‌ای داشته باشی(:'🌱

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

اگه عجله ای نداری تا مهر اینا صبر کن چاپ جدید برسه

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
اگه عجله ای نداری تا مهر اینا صبر کن چاپ جدید برسه

کتاب ۱۴۰۲ ۵۶۰ تومن است  چاپ جدیدش گفت اگه بیاد حدود ۸۰۰ اینا

منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قوی‌تر باشی  💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالی‌ای داشته باشی(:'🌱
کتاب ۱۴۰۲ ۵۶۰ تومن است چاپ جدیدش گفت اگه بیاد حدود ۸۰۰ اینا

آخه میدونی توی چاپ جدید تستای کنکور و آزمون های آزمایشی۴۰۲-۴۰۳رو هم میذارن

ولی اگه کلا حساس نیستی و مشکل نداری و میتونی اونارو جداگونه خودت بزنی و زیاد نمیخوای هزینه کنی  و عجله داری همین چاپه۴۰۲شو بخر

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒