2777
2789
عنوان

مراقبت پوست

100 بازدید | 23 پست

پوستم مختلط 

ضد افتاب میخام که ترمیم کننده هم باشه 

چه کارای برا مراقبت پوستتون میکنیید 

چه ابرسان های و.. خوبن 

قیمت مناسب معرفی کنید ممنون میشم🙏

مثبت بین

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

من ابرسان راکوتن راضیم ازش ۲۰۰

ضد جوش ساین اسکین شمارا۲ ۱۰۰

و ترمیم کننده ساین اسکین شماره۴ ۱۰۰

فوم شستشو ویتالیر ۲۳۹۰۰۰

تونر ساین اسکین۹۹۰۰۰

سرم اردینری ریوال۵۰۰۰۰۰

اخرین قیمتا ک خریدم قبلانا

بخند   

CCکرم فارماسی بزن .قیمتش آخرین بارکه خریدم ۳۵۰بود

• سی سی کرم فارماسی یک محصول چند منظوره (ضد آفتاب ، مرطوب کننده، پرایمر و کرمپودر) 
  • سی سی فارماسی دارای بافت سبک ، کاور و پوشش رنگی برای اصلاح رنگ پوست  
  • دارای ترکیبات معدنی با خواص ترمیم کنندگی و رطوبت رسانی  
  • سی سی کرم فارماسی مناسب برای انواع پوست و استفاده روزانه  
  • حاوی فرمولاسیون تغذیه کننده سی سی کرم فارماسی برای کاهش تیرگی های پوست و رفع لک و جای جوش   
  • از بین برنده علائم ناشی از خستگی پوست در اثر استرس و مشغله کاری را در طول روز   
راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اگه آبرسان خیلی خوب میخوای کلینیک اما گرونه اما با هزینه معمولی آبرسان سیمپل

اها 

خوبه یا اصلا تاثیری رو پوست نداره؟

سیمپل؟!

میخام چیزی باشه که اگر تموم شد سریع بخرم 

ضد افتاب چی عزیز؟!

مثبت بین

فوم شست شو درمالیفت 

با تونر درمالیفت 

ابرسان ژوته .. کلینیک هم عالیه من استفاده نکردم این برند ولی خیلی ها راضی بودن

سرم ویتامین سی پریم

ماسک شنی داخل حمام هیدرودرم رنگ ابیش مخصوص پوست های حساس 

ضدافتاب هم پریم 

اها خوبه یا اصلا تاثیری رو پوست نداره؟سیمپل؟!میخام چیزی باشه که اگر تموم شد سریع بخرم ضد افتاب چی عز ...

عزیزم آبرسان باید همراه با مرطوب کننده زده شه  تا تاثیر زیادی بزاره اما اگه پوستتون دیگه زیاد بی جون و کدره از هیالورونیک اسید سرمش هم میتونین استفاده کنین

ضد آفتاب چه رنج قیمتی میخوائ

کیپاپر .کیدرامر و متخصص پوست هرجا کسی مشکل پوستی داشت تگم کنین
عزیزم آبرسان باید همراه با مرطوب کننده زده شه تا تاثیر زیادی بزاره اما اگه پوستتون دیگه زیاد بی جون ...

نه پوستم اونقدارم بد نیست در حد چند تا لک کوچیک جوش زیاد کد و بی جون نیست ممنون از راهنماییت 

در حد تقریبا نزدیک ۵۰۰.۶۰۰

مثبت بین
چند وقته این روتین داری چه تغییراتی دیدی از نظر شفافیت و...؟!

پوستم حساس خشک 

از 1400, روتین دارم 

پوستم اوکیه فقط اون خشکیش اذیت میکرد دهیدرات شده بود  در این حد ابرسان میزنم هر دو ساعت

2801