2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2802
عزیزم میخوام بدونم تایم کلاساتون چطوری بود

بستگی به دانشگاه داره که چطور بچینه و اینکه چطور انتهاب واحد کنی سرکلاسمون یه خانمی هست نوزاد داره با استادا صحبت میکنه نمیاد زیاد ولی کاراموزی هارو میاد ممکنه یه روز هیچی کلاس نداشته باشی یه روز سه تا ممکنه ساعت ۳ کلاس داشته باشی کلاس بعدی ساعت ۵ باشه ممکنم هست که هر روز ساعت ۵ کلاس داشته باشی

من تا دانشگاه مورد نظرم یک ساعت فاصله دارم و متاهل و بچه‌دار هستممیشه طوری انتخاب واحد کرد که کلاسا ...

راستش وایقا بستگی داره به مدیر اموزش دانشگاه چون اونا میچینن و سرگروه دانشکده باور کن حتی ماهم از ساعتای ترم بعد خبر نداریم نه اینکه چه روزی باشه یا چند تا کلاس تو روز باشه یا چه ساعت باشه ولی با استادا صحبت کن اگه تونستی قانعشون کن اوایل با بچت برو سرکلاس بگو کسی نیس نگهش داره و اینا دلشون میسوزه اوکیو میدن ولی بگو من میخونم و جزوه هارو بگیر

راستش وایقا بستگی داره به مدیر اموزش دانشگاه چون اونا میچینن و سرگروه دانشکده باور کن حتی ماهم از سا ...

کسی هست تو دانشگاهتون با این شرایط؟

میگن دانشگاههای تیپ ۱ سخت‌گیرترن درسته؟

کسی هست تو دانشگاهتون با این شرایط؟میگن دانشگاههای تیپ ۱ سخت‌گیرترن درسته؟

راستش من دانشگاه ازادم اره هرچی دانشگاه تاپ تر باشه سختگیری بیشتره اگه اشنا داری که راحت اوکی میکنن برات ولی ما یکیو داریم که با نوزاد میومد نوزادشم گریه میکرد یه وقتا با استاد صحبت کرد گفت نیاد ولی هر ازگاهی دو سه تا درمیون میاد سرکلاس و اینا

پرسیدم ممنون میشم جواب بدین و اینکه چه رشته‌ای هستید به نظرتون برای کسی که متاهله سخت نیست؟

هوشبری عزیزم سخت هست ب نظرم ولی اگ همسرت شغلش با خودت یکی باشه خوبه من و همسرم دوتامون تکنسین اتاق عملیم و درک می‌کنیم همو

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
2801