2777
2789

مامانم مریضه نمیتونه کارای خونه بکنه و من مجبورم کار ای خونه  بکنم  از اینور مامان بزرگم  از سه شنبه هفته قبل  اومده خونه ما البته که دو سال همش  خونه ما می مونه فقط یه هفته رفت خونه خودش من احترام زیادی برای مادر بزرگم قاعلم سنشون بالا ولی  خیلی گیر میدن غذاهای خاصی میخوره استکان چاییش حتما باید کوچیک باشه مگه نه قهر میکنه  از اینور فامیلامون میان عیادت مادرم و من هم باید به اونا برسم هم مادر بزرگم😢 دایی مجردم اصرار داره که مادر بزرگم اصلا خونه خودش نره و اصلا دایی هام و خاله هام کاری باهاش ندارن 

و اینکه تابستون کلاس گرفتم و باید درس بخونم 

این دو هفته اصلا لای کتابامو باز نکردم 

منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قوی‌تر باشی  💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالی‌ای داشته باشی(:'🌱

متاسفانه نمیشه بهشون حرفی‌ زد هرچقد پیرتر میشن اماگیرتر‌و‌بچه تر میشن‌ زود بهشون برمیخوره و‌ناراحت میشن و ..

از طرفی هم کلی حق‌ب گردنمون‌دارن و زحمتمونو‌کشیدن ،شما ی جوری ک‌کسی بهش برنخوره بگو‌درس‌و‌امتحان‌داری و تایم خالی میخوای

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

مادر بزرگت خیلی پیره ؟؟والا مادر بزرگ من ۷۰سالشه کمک حالم هست مثلا سبزی کم پاک میکنه..کلا خودش بیکار ...

88 سالشه دیگه نمیتونم این وضع تحمل کنم

منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قوی‌تر باشی  💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالی‌ای داشته باشی(:'🌱