2777
2789
عنوان

بی بی چکم بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 110 پست
نه منم نشدم هنوزولی بی بی هم منفیه دیروز آخرین بی بی چکمو زدم منفی بود

راستی کیست نداری؟

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه ندارم 

تاحالا تو عمرم نداشتم 

الان چند سریه پریودام طولانی میشه،  یبار قبل عید سونو رفتم چیزی نبود،  حتی فولیکولم داشتم

بقول شوهرم دارم یائسه میشم🫤🥺

منم بخاطر این حرفشم که شده میخوام مجددا حامله بشم که بفهمه پیر نشدم

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
نه ندارم تاحالا تو عمرم نداشتم الان چند سریه پریودام طولانی میشه، یبار قبل عید سونو رفتم چیزی نبود، ...

عزیزم یائسگی واسه شما خیلی زوده 

بعد من مادرم داشت یائسه میشد (ده سال پیش)اینجوری بود که تو ماه چند بار پریود میشید نه که دیر پری بیاد مطمئنم باردار میشی حتما خودتو تقویت کن عسل و پسته با شیر مخلوط کن خیلی مقوله

اگه حساسیت نداری

ان شاءالله به زودی دوباره طعم مادر شدنو بچشی

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

عه،  زیاد پریود میشن یا پریود دیر به دیر میشه؟ 

مادرت چند سالگی یائسه شد؟ 

من خیلی دلم میخواد دوباره حامله شم حاملگی اولم رو بعد از چقدر انتظار حامله شدم ولی ازش هیچی نفهمیدم،  اطرافیان برام زهر کردن اون دوران رو 

بخاطر همین واس دومی بیتابی میکنم

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.

تو تاپیک خاطره آگاهی هستی؟  من همه شو خوندم قبلا

من صفحه ی 229 خاطره ی خودم رو نوشتم

اتفاقا الان داشتم میخوندم خاطره ی خودمو،  چقد گریه کردم باهاش

اومدم آخر تاپیک دیدم منو تگ کردی😁