2777
2789
عنوان

خرید طلا در روز سیزده صفر

158 بازدید | 13 پست

این هیچ پشتوانه دینی ای ندارههههههههه

از کجا شنیدین همچین چیزی رو 

چند روزه کل روایات و احادیث رو دارم زیر و رو میکنم ولی همچین چیزی رو که از جای معتبری باشه و صادق باشه پیدا نکردم 

همشون یه منبع نامشخص که گفتن توصیه بزرگان دینه بدون هیچ دلیل منطقی و مدرکی 

به هر حال امیدوارم همتون به هر چی میخواین برسین و ضرر نکنین💕💕💕🌹☺

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دو سال قبل برای یه خاستم خرید کردم اون سال جز سنگینی چیزی ندیم خاستمم نشد

ماه صفر فقط سنگینی داره

حالا بعضیا شاید واقعا به خواست خدا به خاستشون برسن

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

فرداست؟

یکشنبه است فکر کنم عزیزم

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

منم نشنیدم ولی میگن راسته کسایی که واقعا نتیجه گرفتن ریپلای بزنن

به نظر من اون هایی هم که به خواستشون رسیدن اتفاقی بوده چون همچین چیزی شبیه خرافاته بیشتر

من پارسال یه تیکه طلا خریدم ولی اون نیتی که میخاستم نشد

اوهوم خریدن طلا واقعا چرا باید به خواسته هاشون برسونه به نظر من راز و نیاز با خدا که بیشتر جواب میده

امیدوارم به هر چی میخوای برسی قشنگم💕💕💕

چرا من صِفر میخوندم؟ 😑

😂😂😂😭

من خودمم برا اولین بار تاپیک های اینجا رو می دیدم میخوندم ۱۳/۰ فکر میکردم کدی چیزیه😂

ینی پولدار میشی چی میشه ؟

این خرافاته به نظر من 

میگن که باعث دفع نحسی میشه و برکت و روزی میاره، و به خواستتون میرسین به نظر من که طلا فروشا اینو پخش کردن آخه چه ربطی داره😑😭😂😂

بیشتر به قانون جذب مربوط تا دین مذهبیمن دوسال پیش انجام دادم و شد چون باورش داشتم

چه خوبببب ایشالا دلت همیشه شاد باشه💕💕💕💕

ولی میدونی این به ۱۳ ام و خرید طلا ربطی نداره چون تو بهش باور داشتی هر روز دیگه ای هم اگه بود و تو از ته قلبت میخواستیش و شرایطش محیا بود صد در صد انجام میشد

خوشحالم برات ایشالا به هر چی میخوای برسی💕💕💕☺