2777
2789
عنوان

بهترین سفر آسیایی

799 بازدید | 22 پست

سلام دخترا

سفر به کشورهای آسیایی کدوم رو پیشنهاد می دین؛ 

خیلی گرون نباشه، جاذبه های طبیعی و بناهای تاریخی داشته باشه و قدمت و فرهنگ.( مثل دبی که فقط مدرن هستن و امثال گرجستان و ارمنستان که هیچی ندارن منظورم نیست )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من مالزي سنگاپور به نظرم خيلي قشنگه دبي هم رفتم اما واقعا برام اصلا جذابيتي نداشت همش سازه هاي مدرن 

ولي مالزي هر دو رو كنار هم داشت به من كه بيشتر خوش گذشت 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

کسی ویتنام و کامبوج رفته؟ 

تایلند چطور؟ 

از بین کشورهای شرق آسیا کدوم بهتره؟( ویتنام و کامبوج، تایلند، مالزی و اندونزی و سنگاپور )

فکر می کنم چین هم باید گرون در بیاد

اندونزی، جزیره بالی

تایلند شهر پوکت

ژاپن، چین، کره

سری لانکا و مالدیو

ولی مسئله اینجاست این دسته از کشور های آسیایی همه بلااستثنا گرون هستند به علت بعد مسافت

مثلا اون زمانی که دلار هزار یا سه هزار تومن بود اندونزی بهشت بود برای سفر کردن، یا تایلند

الان اگه ارزون بخوای همون ارمنستان و گرجستان و اینا

تاجیکستان هم دیدنش پر از لطفه مخصوصا برای ما ایرانی ها، ولی اونم گرونه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
من حس میکنم هندیا خیلی کثیفن مخصوصا از وقتی کلیپ آشپزیاشون و دیدم😆😆😆

آره منم شنیدم. من خیلی روی محیط زیست حساس هستم نمی تونم جاهای کثیف و جاهایی که مردم براحتی زباله می ریزن و اهمیت نمی دن برم. 

کسی ویتنام و کامبوج رفته؟ تایلند چطور؟ از بین کشورهای شرق آسیا کدوم بهتره؟( ویتنام و کامبوج، تایلند، ...

برو سایت لست سکند

برای بسیاری از کشورها تور گذاشتن

خودت یه برآورد قیمت بکن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
اندونزی، جزیره بالیتایلند شهر پوکتژاپن، چین، کرهسری لانکا و مالدیوولی مسئله اینجاست این دسته از کشور ...

در حد ژاپن و کره نمی خوایم هزینه کنیم. 

ولی سرچ کردم در حد تایلند و کامبوج اینا داریم،منتهی نمی دونم کدوم جذاب تر هست 

دختر عمه ام رفته بود ویتنام و کامبوج خیلی قشنگ بود 

بعضیا می گن مالدیو و تایلند

اما مالزی و سنگاپور زیاد تعریفش رو نشنیدم 

لبنان

هند 

روسیه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم