2777
2789

الان تو اون یه هفته خاصم ،دوران پی ام اس 

هر فکری میاد تو ذهنم ،شما هم اینطوری هستین ؟ 

همش دارم فک میکنم هر روزی که میگذرونیم داریم زندگی تکراری میکنیم بعد اخرش که چی :) 

همیشه اینجوری نیستم ،بیشتر این دوره اینجوری میشم ،اگر دوس داشتین بیاین صحبت کنیم بلکه آروم شه فکرم ...کاش میشد مغز رو برای یک ساعت خاموش کرد که فکر نکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

خب واقعا زندگی پوچه مغز برامون توهم زندگی ساخته خیلی هم واقعی به نظر میاد ولی در اصل رویا و توهمه واقعیتمون عدم (نیستی) هست چون تویی وجود نداره که دغدغه ای داشته باشه

بیخیال بابامنم ی روز دل گرفته می روز ب ی ورمم نیستالبته جدیدا رلم رو مغزم کار کردا خیلی خوبه اصن دار ...

خب رل داشتن یعنی انگیزه داشتن ،این تاثیر گذاره خصوصا اگر رابطه هم خوب باشه ،من خوصله رل هم ندارم

هندوییسم یعنی چجوری ؟ یه نوع دینه ؟ لذت زیاد هم خسته کننده ست

در مورد نادوگانگی تو یوتیوب سرچ کن یه پیرمردی خارجیه زیرنویس داره اونو گوش بدی میفهمی زندگی توهمی بیشتر نیست که مغز ساختتش

خب واقعا زندگی پوچه مغز برامون توهم زندگی ساخته خیلی هم واقعی به نظر میاد ولی در اصل رویا و توهمه وا ...

میدونی چون محدود افریده شدیم نمیتونیم جوابشم بفهمیم ،از کذشته ها تا الان هزارتا کتاب نوشته شده در باب معنای زندگی ،در حست و جوی معنا ،یعنی از قدیم کسی نفهمیده متاسفانه ،کاش میشد فهمید که فک‌کنم از ممکنات نیست