2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799
حقیقتا نیاز دارم داشته باشمش اما خیلی وقته یادم رفته چجوری میشه قوی موند

اینقد امروز گریه کردم دوست داشتم ی کسی باشه که پشتم باشه ونیاز نداشته باشم اینقد قوی باشم به ی اغوش گرم نیاز دارم به ی جای امن

اینقد امروز گریه کردم دوست داشتم ی کسی باشه که پشتم باشه ونیاز نداشته باشم اینقد قوی باشم به ی اغوش ...

چقدر دلم میخواد گریه کنم اما نمیتونم..

گاهی فوی بودن تنها چاره آدمه.. تنها چیزی که منجر به بقا میشه.. خودتو بغل کن و اشک بریز.. بغل آدما چیزی جز زخم خوردن بیشتر نیست

Yaşamak mı bu sanki  
آره، اون روز کلی گریه کردم و گفتم اصلا نمیخوااااام قوی باشم. آقا نمیخوام!

باورکن حس میکنم ی بارررر سنگین رودوشمه که میترسم بزارمش زمین ودیگه نشه دوباره جمعش کرد 

دوس دارم اون ترس نباشه ی جای امن باشه باخیال راحت بارم بزارم رودوشس شده برای ی هفته فقط

چقدر دلم میخواد گریه کنم اما نمیتونم..گاهی فوی بودن تنها چاره آدمه.. تنها چیزی که منجر به بقا میشه.. ...

من کسی ندارم من نیاز دارم خانمی کنم از این ارایشگاه به اون کافه ازاین پاساژ به اون جشن 

من 5 ماه وقت نکردم ناخنام ترمیم کنم 

درکت می‌کنم عزیزم، انگار خدا رو ما خیلی حساب کرده.

افریین 

اینقد اذیتم میکنن اون اقایون که بهم میگن برادری پدری نداری کارات انجام بده؟

منم درجواب میگم مگه من چمه؟که یکی کارام انجام بده من نمیتونم کارم به کسی بسپرم

من کسی ندارم من نیاز دارم خانمی کنم از این ارایشگاه به اون کافه ازاین پاساژ به اون جشن من 5 ماه وقت ...

کاش مجازی ابن قابلیتو ی روز پیدا کنه که بشه آدما رو بغل کرد و کنارشون اشک ریخت..

کاش میشد انتخاب کرد که اندازه ظرفیتمون غم رو تحمل کنیم..

Yaşamak mı bu sanki  
کاش مجازی ابن قابلیتو ی روز پیدا کنه که بشه آدما رو بغل کرد و کنارشون اشک ریخت..کاش میشد انتخاب کرد ...

اخخخخخ گفتی کاش من میتونستم پیش باشم به عنوان ی ادم غریبه که بی قضاوت وبی هیچ انتظاری ی دل سیر پیشت اشک بریزم 

اخه سختمه خانوادم یا اشنا اشکام ببینه اصلا حس میکنم براشون مهم نیست